Madonna dėkoja gerbėjams už pozityvią energiją ir maldas: „Aš sveikstu“

Popžvaigždė Madonna paskelbė pirmą pareiškimą po to, kai birželio pabaigoje dėl sunkios bakterinės infekcijos atsidūrė intensyviosios terapijos skyriuje. „Aš sveikstu“, – rašė 64-erių atlikėja pirmadienį instagrame. Ji kartu padėkojo gerbėjams už „pozityvią energiją, maldas, linkėjimus pasveikti ir padrąsinimo žodžius“.

Madonna.<br>REUTERS/Scanpiz nuotr.
Madonna.<br>REUTERS/Scanpiz nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2023, 10:47 AM, atnaujinta Jul 11, 2023, 1:24 PM

„Kai atsigavau ligoninėje, pirmiausiai pagalvojau apie savo vaikus, – rašė Madonna. – Antra mano mintis buvo – kad nenoriu nuvilti nė vieno, kas įsigijo bilietus į mano koncertus“.

„Dabar koncentruojuosi į savo sveikatą ir į tai, kad sustiprėčiau. Patikinu, sugrįšiu pas jus, kai tik galėsiu“, – teigė atlikėja.

Dabartinis jos planas esą yra laikytis nuo spalio vidurio suplanuotų koncertų. Tuo tarpu pasirodymai Šiaurės Amerikoje, kurie turėjo prasidėti ateinantį šeštadienį, bus atidėti.

Madonnos vadybininkas birželio pabaigoje pranešė, kad atlikėja dėl „sunkios bakterinės infekcijos“ paguldyta į ligoninę. Ji kelias dienas buvo gydoma reanimacijoje, o vėliau išrašyta iš klinikos. Planuotos žvaigždės gastrolės buvo atidėtos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.