Paulo Walkerio dukra prabilo apie mirusio tėvo siunčiamus ženklus: „Visada žinau, kad jis šalia“

2013-aisiais pasaulį sukrėtė netikėta žinia – važiuodamas sportiniu automobiliu „Porsche GT“ žuvo „Greitų ir įsiutusių“ žvaigždė Paulas Walkeris. Praėjus 10 metų po tragiškos mirties, vienintelė aktoriaus dukra Meadow Walker prabilo apie tėvo siunčiamas žinutes jai.

 Meadow Walker.<br> ZumaPress/ Scanpix nuotr.
 Meadow Walker.<br> ZumaPress/ Scanpix nuotr.
 Aktorius Paulas Walkeris.<br> Imago/ Scanpix nuotr.
 Aktorius Paulas Walkeris.<br> Imago/ Scanpix nuotr.
 Aktorius Paulas Walkeris.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Aktorius Paulas Walkeris.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 11, 2023, 1:55 PM

„Skaičiai keturi ir septyni buvo mano tėvo mėgstamiausi. Ir prisiekiu, kiekvieną kartą, kai kuo nors abejoju ar turiu priimti svarbų sprendimą – visur pradedu matyt juos. Todėl visada žinau, kad jis yra šalia ir viskas bus gerai“, – pasakojo Meadow.

Neseniai 24-ąjį gimtadienį atšventusi mergina seka savo tėvo pėdomis – neseniai ji suvaidino 10-ojoje filmo „Greiti ir įsiutę“ dalyje, rašo portalas pagesix.com.

„Man pačiai tai yra labai įdomu, o, manau, ir tėvas tai matydamas manimi labai didžiuotųsi“, – pasakojo  P.Walkerio atžala.

Lrytas.lt primena, jog aktorius mirė 2013-aisiais, būdamas vos 40-ies. Teigiama, jog vyras žuvo važiuodamas sportiniu automobiliu „Porche GT“, kurį vairavo artimas jo bičiulis bei buvęs profesionalus lenktynininkas Rogeris Rodas.

Los Andželo policijos duomenimis, žiaurią avariją sukėlė didelis greitis. Aktoriaus netektį ypač sunkiai išgyveno jo mylimoji Jasmine Pilchard-Gosnell, su kuria aktorius kartu buvo septynerius metus. Lemtingą dieną P.Walkerio dukrai Meadow buvo vos 15 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.