Mistiška 14-metės „Youtube“ žvaigždės ir jos brolio „mirtis“: policija teigia neturinti jokių duomenų

Socialiniame tinkle „Instagram“, „Youtube“ žvaigždės Lil Tay (14 m.) paskyroje buvo paskelbta apie jos ir jos brolio Jasono Tiano (21 m.) mirtį. Šis įrašas sukėlė daug abejonių gerbėjams bei mergaitės buvusiam vadybininkui, kadangi ir policininkai teigia neturintys jokių duomenų apie nė vieno iš šių jaunuolių mirtį.

Lil Tay.<br>Lrytas.lt koliažas.
Lil Tay.<br>Lrytas.lt koliažas.
Lil Tay.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Lil Tay.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Lil Tay.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Lil Tay.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 10, 2023, 10:41 AM, atnaujinta Aug 10, 2023, 10:49 AM

Žinią apie jos „staigią ir tragišką mirtį“ paauglės „Instagram“ paskyroje paskelbė neįvardijamas šeimos narys.

Prieštaringai vertinamos socialinių tinklų žvaigždės buvęs vadybininkas Harry Tsangas suabejojo įrašo tikrumu, nes jame neatskleidžiama nei mirčių priežastys, nei jokių kitų detalių.

Policininkai Vankuveryje, Lil Tay gimimo vietoje bei Los Andžele, kur ji gyveno su mama, neturėjo jokių įrašų apie jos ar Jasono mirtį.

Lil Tay 2018 m. buvo įsivėlusi į įnirtingus ginčus dėl kaltinimų, kad prieš ją fiziškai ir psichologiškai smurtavo tėvas. Ji taip pat tvirtino, kad brolis ją išnaudoja.

Lil Tay tikrasis vardas buvo Claire Hope.

Paauglė kilusi iš Kanados, bet būdama maža persikėlė į Los Andželą, kur pasiekė šlovės viršūnę 2017 m., kai būdama vos devynerių, pradėjo skelbti vaizdo įrašus „Youtube“ platforma.

Jos prieštaringuose klipuose buvo rodoma, kaip ji keikiasi, įžeidinėja praeivius, mėto krūvas banknotų ir netgi pradeda muštynes. Tačiau, nepaisant kritikų, Lil Tay greitai surinko daugiau nei 3,3 mln. sekėjų vien tik „Instagram“ tinkle ir buvo pripažinta viena didžiausių kylančių interneto žvaigždžių.

„Su sunkia širdimi dalijames šia skaudžia žinia apie staigią ir tragišką mūsų mylimos Claire mirtį. Neturime žodžių apibūdinti nepakeliamai netekčiai ir nenusakomam skausmui. Šis įvykis buvo visiškai netikėtas ir mus visus šokiravo. Jos brolio mirtis mūsų sielvartui pridėjo dar daugiau neįsivaizduojamo skausmo.

Didžiulio sielvarto metu maloniai prašome privatumo, nes sielvartaujame dėl šių netekčių, kadangi Claire ir jos brolio mirties aplinkybės vis dar tiriamos. Claire amžinai išliks mūsų širdyse, jos nebuvimas paliks neužpildomą tuštumą, kurią pajus visi, kurie ją pažinojo ir mylėjo“, – rašyta paskelbtame įraše mergaitės Lil „Instagram“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.