14-metė „Youtube“ žvaigždė Lil Tay pranešė esanti gyva: „Bandau sutvarkyti šią painiavą“

14-metė „Youtube“ žvaigždė Lil Tay ir jos brolis Jasonas Tianas patvirtino esantys gyvi po to, kai merginos socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje buvo, paskelbta, kad jiedu netikėtai mirė.

Lil Tay.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Lil Tay.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2023, 10:31 AM, atnaujinta Aug 11, 2023, 10:33 AM

L.Tay prieštaringai vertinama interneto žvaigždė, išgarsėjo būdama devynerių, kuomet filmuodavosi vulgariuose repo stiliaus vaizdo įrašuose.

14-metė prabilo po melagingų pranešimų, jog jiedu mirė teigdama, kad jos „Instagram“ paskyra buvo nulaužta.

„Noriu aiškiai pasakyti, kad mesu broliu esame saugūs ir gyvi. Man labai skauda širdį ir sunkiai randu tinkamus žodžius“, – teigiama TMZ pranešime.

„Paskutinės 24 valandos buvo be galo sunkios ir traumuojančios. Visą dieną vakar man visi rašė širdį veriančias žinutes, ir sulaukiau daug skambučių iš verkiančių savo artimųjų. Bandau sutvarkyti šią painiavą“, – tęsė ji.

Paauglė neatskleidė, kodėl prireikė daugiau nei 24 valandų, jog patvirtintų, kad ji yra gyva ir sveika. Kalbėdama apie melagingą įrašą sukėlusį gandus apie jos mirtį, mergina tvirtino, kad socialinio tinklo paskyra buvo pavogta „trečiosios šalies“ ir naudojama skleidžiant siaubingą dezinformaciją ir gandus apie ją.

Lil taip pat patvirtino, kad dabar vėl turi prieigą prie savo paskyros.

Kai buvo paskelbtas melagingas pranešimas apie jaunuolių mirtį, žiniasklaidoje kilo daug spėlionių. Daugelis vartotojų galvojo, kad tokia apgaule paaugliai troško viešumo ir populiarumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.