Angelina Jolie įdarbino savo 15-metę dukrą

Angelina Jolie nusprendė palaikyti savo dukters Vivienne Jolie-Pitt aistrą menui ir pasamdė ją kaip asmeninę asistentę kuriant muzikinę adaptaciją S.E.Hinton romanui „The Outsiders“ (liet. „Pašaliniai“).

Angelina Jolie su savo vaikais.<br>AP/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie su savo vaikais.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2023, 12:58 PM

Aktorė šį kartą taps prodiusere kuriant muzikinę adaptaciją, o į pagalbą pasikvietė savo paauglę dukrą, kuri užims prodiuserės asistentės rolę.

Po susitikimo su S.E. Hinton, knygos „The Outsiders“ autore, Angelina buvo įkvėpta prisijungti prie komandos kaip prodiuserė.

„Viv primena mano mamą tuo, kad ji neesiekia būti dėmesio centre, jai svarbiau palaikyti kitus ir jiems padėti.

Ji labai rimtai žiūri į teatrą ir sunkiai dirba, kad viską perprastų ir galėtų būti naudinga“, – pasakojo apie savo dukterį Angelina.

A.Jolie savo dukrą Vivienne nuo mažumės vesdavosi kartu į teatrą ir šią tradiciją vis dar palaiko.

„Jaučiuosi labai laiminga, kad esu šio ypatingo kūrinio dalimi. Studijavau „Lee Strasberg“ institute, kur supratau, kad pirmoji mano, kaip atlikėjos, meilė buvo teatras. Iki šiol nebuvau radusi kelio atgal. Tikiuosi, kad galėsiu prisidėti ir toliau mokytis iš šios nuostabios komandos kuriant kartu“, – dalijosi mintimis aktorė.

Angelina iš viso turi šešis vaikus su buvusiu vyru Bradu Pittu: Maddox (22 m.), Pax (19 m.), Zahara (18 m.), Shiloh (17 m.), Knox (15 m.) ir Vivienne (15 m.).

Nors moteris savo šeimą dažnai laiko atokiau nuo viešumos, balandį jos vyriausiasis sūnus Maddox lydėjo Angelina į oficialų renginį Baltuosiuose rūmuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.