Nesutarimai – užmaršty: 83-ejų aktorius Alas Pacino susitaikė su į anūkes tinkančia sūnaus motina

83-ejų aktorius Alas Pacino išsiskyrė su širdies drauge Noor Alfallah (29 m.) praėjus vos keliems mėnesiams po judviejų kūdikio gimimo. Tačiau jiems neseniai pateikus prašymą dėl sūnaus globos ir prasidėjus kovai teisme, pora vėl buvo pastebėta kartu. Panašu, kad A. Pacino ir jo mergina nusprendė užglaistyti nesutarimus romantiškai leisdami vakarą drauge.

 Aktorius Alas Pacino ir širdies draugė Noor Alfallah<br>lrytas.lt koliažas
 Aktorius Alas Pacino ir širdies draugė Noor Alfallah<br>lrytas.lt koliažas
 Alas Pacino <br> AFP/Scanpix
 Alas Pacino <br> AFP/Scanpix
Noor Alfallah<br> „Instagram“ nuotr.
Noor Alfallah<br> „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 16, 2023, 8:36 PM

Mirror.uk.com praneša, kad aktorius buvo nufilmuotas vėl leidžiantis laiką su N. Alfallah „AOC“ restorane Beverli Hilse, Kalifornijoje, ir tai, regis, patvirtina spėliones, kad jie vėl kartu.

Pasimatymo vakarą A. Pacino vilkėjo juodai – kiek per didelius marškinėlius, juodą švarką ir juodus sportbačius. Tuo tarpu N. Alfallah atrodė prašmatniai pasipuošusi juoda, krentančia suknele, kuri išryškino jos dailią figūrą. Nepaisant to, kad neseniai jie pradėjo teisminį ginčą dėl globos, jie vėl atnaujino santykius.

N. Alfalla pareikalavo visiškos jų sūnaus globos su sąlyga, kad Al Pacino galės „sveiko proto ribose“ lankyti vaiką. Tarp teismo dokumentų taip pat yra dokumentas, liudijantis savanorišką tėvystės pripažinimą, kurį N. Alfalla ir Al Pacino pasirašė praėjus šešioms dienoms po sūnaus gimimo. Šiuo dokumentu aktorius pripažino tėvystę. Žinoma, A. Pacino neketino perleisti vaiko globos teisių ir ketino kovoti, dėl to susirado garsų teisininką Adamą Philipą Lipsicą iš Beverli Hilso.

Nepaisant teismo įsitraukimo, pora, atrodo, dirba ir stengiasi spręsti nesutarimus kartu. „RadarOnline“ atstovas sakė: „Al ir Noor sėkmingai dirbo kartu ir pasiekė susitarimus dėl savo vaiko Romano. Jie vis dar kartu“.

Lrytas.lt primena, kad A. Pacino pradėjo byla teisme su buvusia partnere N. Alfallah dėl jų trijų mėnesių sūnaus Romano Alfallah Pacino globos. Aktorius A. Pacino ir jo širdies draugė N. Alfallah birželio mėnesį susilaukė kūdikio. Tai yra pirmas šios poros vaikas, pavadintas Romano vardu.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.