Iš parduotuvės juokais daiktus pavogęs R. Williamsas supykdė prekybininkus: pažėrė kritikos

Dainininkas Robbie Williamsas (49 m.) supykdė prekybininkus, rašo mirror.co.uk. Socialiniuose tinkluose pasiteiravęs gerbėjų, kaip galima iš parduotuvės ką nors nugvelbti, jis tą ir padarė.

IMAGO/Future Image/Scanpix nuotr. 
IMAGO/Future Image/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2023, 9:47 PM

Multimilijonierius, „Angels“ hito kūrėjas „Instagram“ paskyroje teiravosi sekėjų, ką jie galvoja apie vagystes iš parduotuvių ir gal turi patarimų, kaip tai padaryti. Po kurio laiko jis daugiau nei 2,6 mln. sekėjams teigė einantis į parduotuvę ir teiravosi, ar kas nors ko nors nori.

Po kelionės į parduotuvę, R. Williamsas pasidalijo nuotrauka, kurioje, kaip jis sakė, tai, ką jam pavyko nugvelbti iš parduotuvės – keletą buities priemonių, skėtį bei Šv. Juozapo figūrėlę.

Tačiau toks jo pokštas, kylant vagyščių iš parduotuvių skaičiui, sulaukė begalės neigiamų reakcijų. Kasmet Jungtinėje Karalystėje mažmeninių parduotuvių turėtojams vagišių patiriamas nuostolis siekia daugiau nei 1 milijardą svarų sterlingų (apie 1,2 milijardų eurų).

Atsakydamas į R.Williamso „pokštą“, mažmeninės prekybos tyrimų centro direktorius profesorius Joshua Bamfieldas teigė: „Robbie Williamso komentaras yra gėda.“

Tokį atlikėjo elgesį komentavo ir savitarnos parduotuvių asociacijos vadovas teigdamas, kad tai – visiškai nejuokingas R.Williamso poelgis.

„Pažaboti vagystes tikrai nėra juokinga tūkstančiams mažmenininkų, į kuriuos kasdien yra taikomasi“, – teigė jis.

Jam antrino ir „Gail's Bakery“ vykdomasis direktorius Luke'as Johnsonas.

„Labai turtinga buvusi popmuzikos žvaigždė šaiposi iš rimtos socialinės ir ekonominės problemos, tai rodo, kad žvaigždė tikrai pasiklydo šou versle“, – svarstė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.