Prabilo anapilin iškeliavusio M. Perry serialo „Draugai“ bendražygiai: „Tai nesuvokiama netektis“

Po pasaulį sukrėtusios žinios dėl serialo „Draugai“ pagrindinio aktoriaus Matthew Perry (54 m.) mirties socialiniuose tinkluose plūsta širdį verinčios, užuojautos ir gedinčių aktoriaus artimųjų, kolegų ir draugų žinutės.

lrytas.lt koliažas.
lrytas.lt koliažas.
Matthew Perry.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br>Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br>Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 31, 2023, 9:50 AM, atnaujinta Nov 1, 2023, 9:32 AM

Savo užuojautą ir širdgėlą išreiškė ir pagrindiniai serialo „Draugai“ aktoriai ir M.Perry bendražygiai. Kaip teigia šaltinis BBC serialo „Draugai“ aktoriai yra „visiškai sugniuždyti“ dėl savo kolegos, žvaigždės Matthew Perry, kuris mirė šeštadienį eidamas 55-uosius metus, netekties.

Bendrame pareiškime Jennifer Aniston, Courteney Cox, Mattas LeBlancas, Davidsas Schwimmeris ir Lisa Kudrow teigė, kad tai buvo „nesuvokiama netektis“.

„Mes visi esame labai sugniuždyti Matthew netekties“, – sakoma „Draugų“ grupės pareiškime, paskelbtame BBC.

„Mes buvome ne tik aktoriai. Mes esame šeima. Yra tiek daug, ką pasakyti, bet dabar skirsime akimirką liūdėti ir išgyventi šią neaprėpiamą netektį. Laikui bėgant galbūt pasakysime daugiau.Kol kas mūsų mintys ir meilė yra su Matthew šeima, draugais ir visais, kurie jį mylėjo visame pasaulyje“, - dalijosi jie.

Aktorius Hankas Azaria pasirodęs keliose serialo „Draugai“ epizoduose, kuris vaidino Phoebe Buffay vaikiną Davidą sakė, kad Perry jam buvo lyg „brolis“.

Vaizdo įraše paskelbtame socialiniame tinkle „Instagram“ jis išreiškė užuojautą ir širdgėlą dėl artimo draugo.

„Matthew buvo pirmasis draugas, kurį susiradau Los Andžele, kai ten persikėliau gyventi. Man buvo 21-eri, jam 16-ika metų. Kartu filmavomės pilotiniame filme... tapome tikrai gerais draugaus ir ilgą laiką buvome kaip broliai. Žvelgiant iš sveikimo perspektyvos, aš turiu galvoje, kad alkoholio nevartoju jau 17-ika metų“,– rašė jis.

H.Azaria taip pat pridūrė, kad M.Perry jį pastūmėjo ir atvedė į anoniminių alkoholikų asociaciją.

„Visus pirmuosius metus mes kartu ėjome į susirinkimus ir jis buvo toks puikus...Turiu tai pasakyti. Jis buvo toks rūpestingas, pasiaukojantis ir išmintingas. Jis man labai padėjo“, - prisiminimais dalijos jis.

Lindsay Posner, režisavęs spektaklį „Ilgesio pabaiga“, kurio scenarijų parašė M.Perry ir kuriame jis atliko pagrindinį vaidmenį, pagerbė jį per vieną iš BBC radijo laidų „Today“.

„Jis visada buvo labai šiltas ir dosnus, jis norėjo, kad visi linksmintųsi. Jis labai norėjo, būti laikomas rimtu, komišku aktoriumi Buvau šiek tiek susirūpinusi, nes jis niekada anksčiau nevaidino scenoje... bet jis ilgus metus tobulino savo amatą su serialo „Draugai“ gyva publika“, - dalijosi prisiminimais jis.

L.Posner taip pad pridūrė, jog Matthew Perry norėjo būti prisimenamas už tai, kad vaidindamas spektaklyje apie priklausomybes padėjo žmonėms pasveikti.

Aktoriaus gerbėjai susirinko prie serialo „Draugai“ pagrindinio daugiabučio Niujorke, kad pagerbtų mirusįjį aktorių.

„Jis vaidino labai įtakingą vaidmenį mano gyvenime ir visuomet kelė daug juoko ir labai liūdna girdėti apie jo mirtį“, – naujienų agentūrai sakė vienas iš gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.