Kim Kardashian Helovino dekoracijos papiktino gerbėjus: gerbėjai kaltino nejautrumu karo pasaulyje kontekste

Žvaigždė Kim Kardashian (43 m.) savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame parodė, kaip papuošė savo prabangius namus Helovino šventei. Visgi, šiurpios dekoracijos sužavėjo ne visus gerbėjus, daugelis jų išreiškė kritiką, rašo portalas „Mirror“.

Kim Kardashian.<br>Reuters/scanpix nuotr.
Kim Kardashian.<br>Reuters/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2023, 1:09 PM

Milijonai K.Kardashian sekėjų pamatė, kaip žvaigždė Helovino šventei papuošė savo beveik 57 mln. eurų vertės namus, esančius Los Andžele.

Užfiksuotuose kadruose matyti netikros plastikinės rankos, koridoriuose sukabinti voratinkliai, apsiaustais apgaubtos figūros ant grindų. Visame name gausu kitų bauginančių detalių: įvairios kūno dalys, akių obuoliai, nupjautos rankas ir smegenys, kaukolės.

Tačiau žvaigždės gerbėjai sužavėti neliko, priešingai, išreiškė kritiką ne tik už prastą dekoro pasirinkimą, bet ir teigė, kad taip vaizduoti negyvus kūnus yra nejautru.

Kai kurie internautai kaltino K.Kardashian, kad ji nekreipia dėmesio į „realius pasaulio baisumus“, susijusius su karu.

Komentarų skiltyje buvo rašoma : „Esi atitrūkusi nuo tikrovės“, „Tai taip pasibaisėtinai beprasmiška, turint omenyje dabartinius pasaulyje vykstančius baisumus“, „Tokioms dekoracijoms – netinkamas laikas“ – kritiką išreiškę gerbėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.