Po skandalingo vaizdo įrašo ištrynusi „Instagram“ Britney Spears sugrįžo: pasidalijo dingimo priežastimi

Savaitgalį Britney Spears (41 m.) buvo pašalinusi savo „Instagram“ paskyrą, tačiau neilgai trukus ji vėl sugrįžo. Rodos, B. Spears jau tampa įpročiu kartais tiesiog imti ir pranykti iš socialinių tinklų. Šįkart nustebino dar vienu keistu vaizdo įrašu.

 Britney Spears<br> lrytas.lt koliažas.
 Britney Spears<br> lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-12 12:17

Dailymail.uk.com praneša, kad dainininkė vis nepasimoko iš savo klaidų – paskelbė dar vieną keistą vaizdo įrašą, kur ji pozavo prieš kamerą vilkėdama trumpą mini suknelę su nėriniais, vos priengiančiais krūtinę. Fone grojo Crazy Town daina „Butterfly“.

Vaizdo įrašo antrojoje dalyje ji vilkėjo berankovę baltą labai trumpą mini suknelę, kurioje krutinę juosė plunksnų dekoracija.

Praėjusį penktadienį ji pasidalijo keliomis asmenukėmis su brangakmeniais puoštu puoštais apatiniais. Po jomis buvo ilga antraštė, kurią ji vėliau ištrynė. Antraštė tarsi buvo skirta žmonėms, kurie išdrįsta prie jos prieiti, kai B. Spears pasirodo viešoje erdvėje.

„Instagram“ paskyroje esančiame įraše ji buvo parašiusi:

„Kai žmonės sako, visur, kur aš einu...“Mes pasiilgome tavęs, pasiilgome tavęs“, esu tokia sužavėta, kad esu tokia reikalinga“.

„Galite su manimi kalbėtis net tada, kai su jumis nesikalba... nes MAN RŪPI“ (žodžius papildė vidurinį pirštą rodantis jaustuką.

„Turiu galvoje… negalėčiau jums, vaikinai, sutrukdyti pasisveikinti ir šitaip sutrikdyti taiką“, – Britney užbaigė savo antraštę taikos ženklo jaustukais.

Tai ne pirmas kartas, kai dainininkė ištrynė savo 42 mln. sekėjų turinčią „Instagram“ paskyrą, dėl to, kad sulaukdavo neigiamų komentarų apie savo įrašus. Šis kartas taip pat ne išimtis.

„Išjungiau savo „Instagram“, nes per daug žmonių sakė, kad atrodau kaip šokanti idiotė ir kad atrodau pamišusi“, – rašė ji socialiniame tinkle „Twitter“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.