Alą Pacino užgriuvo nemenka našta: 28 tūkst. eur. mylimosios vaikui – tik pradžia

Vos tik pasaulį apskriejo džiugios naujienos, kad Holivudo žvaigždė Alas Pacino (83 m.) ir jo mylimoji Noor Alfallah (29 m.) susilaukė sūnaus Romano, po trijų mėnesių pasklido žinios apie poros skyrybas. Gandai pasivirtino, kai teismą pasiekė prašymas dėl vaiko globos nustatymo. Independent.co.uk praneša, kad Alui Pacino teismas priteisė kas mėnesį mokėti 28 tūkst. eur. vaiko išlaikymo išmoką.

Aktorius Alas Pacino ir jo buvusi mylimoji Noor Alfallah.<br> lrytas.lt koliažas.
Aktorius Alas Pacino ir jo buvusi mylimoji Noor Alfallah.<br> lrytas.lt koliažas.
Noor Alfallah
Noor Alfallah
Alas Pacino<br>AFP/Scanpix
Alas Pacino<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 25, 2023, 5:58 PM

Gandai apie poros išsiskyrimą viešojoje erdvėje pasirodė jau rugsėjį, kai N.Alfallah pateikė prašymą dėl visiškos jų sūnaus Romano globos. Visgi, tuo metu pora paneigė kalbas ir teigė, kad vis dar yra kartu. Žvaigždžių atstovas pareiškė, kad dėl sūnaus Romano jie „dirba kartu ir pasiekė abipusius susitarimus“.

Visgi, žiniasklaidą pasiekė teisiniai dokumentai, patvirtinantys detales apie priimtas sąlygas dėl vaiko globos.

A.Pacino turi teisę matytis su savo sūnumi, o jo buvusi mylimoji N.Alfallah gauna pagrindinę globą. Tėvai turės vienodas teises sprendžiant mokyklos klausimus, taip pat dalyvaujant užklasinėje vaiko veikloje. Aktoriui priteista ganėtinai nemenka vaiko išlaikymo suma: 103 tūkst. eur. vienkartinė išmoka ir mėnesinė – 28 tūkst. eur. siekianti suma.

Taip pat aktorius per metus turės švietimo fondui paaukoti 13 tūkst. eur., o metų pabaigoje papildomai skirti iki 87 tūkst. eur., priklausomai nuo jo uždarbio.

Tiesa, tai dar ne visos A.Pacino išlaidos. Jis taip pat įpareigotas padengti 11 tūkst. eur. naktinės auklės ir visas galimas vaiko gydymo išlaidas.

Aktorius ir jo buvusi mylimoji susitikinėjo nuo 2022 m. balandžio, šių metų birželį jiems gimė sūnus Romanas. Jis yra ketvirtas žinomo aktoriaus vaikas: 22 metų dvynius Oliviją  ir Antoną Jamesą  jis turi su aktore Beverly D'Angelo, o 33 metų dukrą Julie – su aktorių mentore Jan Tarrant.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.