Už įspūdingą sumą iš S. Stallone didelį namą įsigijusi Adele su vyru – paskendę remonto darbuose: aiškėja, ką keitė

Prieš keletą dienų pasaulį apskriejo žinia apie slapta praūžusias atlikėjos Adele (35 m.) ir sporto agento Richo Paulo (41 m.) vestuves. Kurį laiką pramogų pasaulyje sklandžiusius gandus dainininkė patvirtino savo geriausio draugo Alano Carro komedijos šou Los Andžele.

Už įspūdingą sumelę iš S. Stallone didelį namą įsigijusi Adele su vyru – paskendę remontuose: aiškėja, ką keitė.<br> lrytas.lt koliažas.
Už įspūdingą sumelę iš S. Stallone didelį namą įsigijusi Adele su vyru – paskendę remontuose: aiškėja, ką keitė.<br> lrytas.lt koliažas.
Sylvesteris Stallone.<br> AP/Scanpix nuotr.
Sylvesteris Stallone.<br> AP/Scanpix nuotr.
Atlikėja Adele ir sporto agentas Richas Paulas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Atlikėja Adele ir sporto agentas Richas Paulas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 26, 2023, 11:01 PM

Neseniai įteisinusi savo santykius pora tvarkosi prabanga tviskantį didžiulį namą. Adele ir jos vyras Richas Paulas praėjusių metų gegužę pasidalijo, jog nusipirko 58 mln. dolerių (53,1 mln. eurų) vertės didžiulį namą, kurio buvęs savininkas – Sylvesteris Stallone.

Mirror.co.uk rašom, kad naujasis poros namas šiuo metu yra renovuojamas, tačiau kadaise jis buvo be galo pritrekiantis. Adele, įsigijusi Holivudo žvaigždės namus Beverli Hilse, netgi pareikalavo, kad būtų išsaugotas ir paliktas Rokio biustas, kurį Sylvesteris Stallone buvo įtaisęs lauke, šalia savo baseino.

Iš pradžių už šį nuostabų turtą buvo prašoma 110 mln. dolerių (100,77 mln. eurų), o 2021-ųjų kovą „Forbes“ pristatė daugybę nuotraukų, kuriuose demonstruojamas šiuolaikinio ir Viduržemio jūros regiono dizaino derinys.

Didžiulis būstas rinkoje išliko visą pavasarį, o rugpjūtį kaina nukrito iki 85 mln. dolerių (77,9 mln eurų). Spalio mėnesį kaina buvo sumažinta dar 5 mln. dolerių (4,58 mln. eurų).

Erdviame name – du aukštai su dideliu balkonu viršutiniame aukšte, o apačioje – terasa su dekoratyvinėmis kolonomis ir sietynu.

Adele aštuonių miegamųjų namą įsigijo su didžiule 37,7 mln. dolerių (34,54 mln. eurų) paskola, o leidimas statyboms ir remontui Los Andželo statybos ir saugos departamentui buvo pateiktas praėjusių metų birželį.

Leidimas skirtas esamo vieno šeimos būsto vidaus nestruktūriniam pertvarkymui. Jokio papildomo grindų ploto ar pastato ploto keitimo būti negali. Nekeičiamos ir išorės konstrukcijos.

Renovacijos darbų metu, kurie, panašu, kad dar tik prasidėjo, statybininkai įrengė laikiną namelį. Atrodo, kad nepaliesta liko tik viena Sylvesteriui Stallonei priklausiusio namo dalis – baseino zonos gale liko jo garsiojo personažo Rokio statula.

Kai namas pasirodė rinkoje, jis buvo pilnas sąsajų su Rokio ir Rembo vaidmenimis. Panašu, kad Adele nebuvo viso to gerbėja, kadangi remonto sąraše buvo rašoma, jog svetainė buvo „išverčianti iš koto“ – paveikslai ant sienos, židinys, biliardas ir unikalus grafiti su Rembo vardu bei patogios sofos su įspūdingu vaizdu į lauką.

Už keletos žingsnių – relikvijų kambarys, kuriame – darbo kambarys ir didelė aukšta Rembo statula, spintelė su Rembo figūrėlėmis, trofėjais, skirtingomis skulptūromis ir paveikslais.

Erdvus namas siekia 18 587 kvadratinių pėdų (1728 kvadratinių metrų), kuriame – 12 vonios kambarių stulbinančiame 1,4 hektarų plote.

Šis statinys turi nuošalumo ir privatumo privalumus. Namas yra privačios važiuojamosios dalies pabaigoje – apsuptas kalvų ir medžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.