A. Jolie pasmerkė Izraelio atsaką į „Hamas“ išpuolius ir sulaukė savo tėvo kritikos

Holivudo žvaigždės Angelinos Jolie (48 m.) tėvas, aktorius Jonas Voightas (84 m.) sukritikavo savo dukrą A.Jolie dėl socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbtų jos įrašų, kuriuose moteris pasmerkė Izraelio atsaką į spalio 7d. „Hamas“ teroro išpuolius, kurių metu žuvo beveik 1400 žmonių ir iš kurių dauguma buvo paprasti civiliai.

Angelina Jolie ir Jonas Voightas.<br>Lrytas.lt koliažas.
Angelina Jolie ir Jonas Voightas.<br>Lrytas.lt koliažas.
Jonas Voightas.<br>Roger Wong/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Jonas Voightas.<br>Roger Wong/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie.<br>Roger Wong/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie.<br>Roger Wong/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-12-04 23:11

Socialiniame tinkle „Instagram“ J.Voightas paskelbė vaizdo įrašą ir nesusilaikė bei sukritikavo A.Jolie.

„Esu labai nusivylęs, kad mano dukra ir daugelis kitų, nesuvokia Dievo garbės ir Dievo tiesų“, – teigė jis.

A.Jolie buvusi Jungtinių Tautų Organizacijos vyriausiosios pabėgėlių komisijos specialioji pasiuntinė, apkaltino Izraelį tyčia bombarduojant vaikus, moteris, šeimas, iš kurių buvo atimtas maistas vaistai ir humanitarinė pagalba taip pažeidžiant tarptautines teisę.

Į tai atsakydamas jos tėvas J.Voightas sakė yra nusivylęs, kad jo dukra nesupranta, jog „Hamas“ tikslas yra sunaikinti žydų žemę.

„Tai yra Dievo žemės, Šventosios žemės, žydų žemės istorijos sunaikinimas. Tai yra teisingumas Dievo vaikams šventoje žemėje“, – tęsė Voightas.

„Izraelio armija turi saugoti tavo žemę, tavo žmones. Nebus taip, kaip galvoja kairieji, dabar tai negali būti pilietiška. Izraelį užpuolė nežmoniškas teroras prieš nekaltus kūdikius, motinas, tėvus senelius“, – rašė jis.

„Jūs kvailiai vadinate Izraelį problema, turėtumėte pažvelgti į save ir paklausti, kas aš esu? Kas aš? Ir paklausti Dievo, ar aš sužinau tiesą, ar man meluoja?

Tie, kurie supranta tiesą, mato melą. Šie gyvūnai nori išnaikinti žydus, krikščionis. Jiems buvo duoti didžiuliai pinigai, kurių jie nepasidalijo su žmonėmis ir vietoje to jie gamino ginklus taip malšindami savo įniršį“, – tęsė jis.

„Izraelio žmonės rūpinasi žmonėmis. Jie myli ir brangina juos. Kažko šie gyvūnai nesupranta. Teisingumas nugalės“, – baigė jis.

J.Voightas paragino Jolie iš naujo įvertini savo nuomonę apie Izraelio vaidmenį kare.

„Hamas ir ši jų valdymo apgaulė naikina jų pačių žmones“, – pridūrė vyras.

Jis taip pat gyrė žydų tautos „didelį didvyriškumą“, susidūrus su daugybe tragedijų per visą istoriją – nuo holokausto iki neseniai įvykusio „Hamas holokausto“.

J.Voightas 1971 m.vedė A.Jolie mamą, aktorę Marcheline Bertrand. Pora susilaukė dveijų vaikų – Jameso 1973 m. ir Angelinos 1975 m. Poros santuoka truko vos kelis metus, kuomet jiedu išsiskyrė dėl vyro sukčiavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.