Tomas Cruise'as puoselėja šiltus jausmus perpus jaunesnei buvusiai rusų oligarcho žmonai

Holivudo aktorius Tomas Cruise'as (61 m.) puoselėja romantiškus jausmus buvusiai manikenei Elsinai Khayrovai (36 m.), kuri yra Rusijos parlamento nario dukra ir deimantų magnato, rusų oligarcho buvusi žmona.

Tomas Cruise'as.<br>Darla Khazei/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Tomas Cruise'as.<br>Darla Khazei/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2023, 11:36 AM, atnaujinta Dec 14, 2023, 11:49 AM

Pora drauge buvo pastebėti išskirtniame vakarėlyje Grosvenor skvere, Mayfair.

E.Khayrovai vakarėlyje sužibėjo išskirtiniu įvaizdžiu. Ji vilkėjo juodą suknelę ir deimantinį lankelį ir visą vakarą leido laiką su T.Cruise'u.

Romanas su Elsina – vienas pirmųjų aktoriaus Tomo romanų po viešų skyrybų su aktore ir trečiąja žmona Katie Holmes prieš 15 metų.

Kurį laiką aktorius buvo poruojamas su savo „Misija: neįmanoma“ žvaigžde Hayley Atwell, nors poros santykiai oficialiai nebuvo patvirtinti.

Buvusi manekenė, naujoji aktoriaus meilė yra dviejų vaikų mama, o praėjusiais metais ji ir Rusijos deimantų magnatas Dmitrijus Cvetkovas išsiskyrė po 10 metų trukusios santuokos.

Pora dalijosi daug užgyvento brangaus turto, įskaitant 22 mln. svarų sterlingų vertės dvarą Surėjuje, taip pat penkis butus Londone, kurių vertė siekia apie 18 mln. svarų sterlingų.

Jie taip pat turėjo prabangių nekilnojamojo turto objektų Dubajuje ir Kipre, taip pat didelę superautomobilių kolekciją.

Elsinos tėvas yra Rusijos politikas Rinatas Chairovas, iki 2011 m. dirbęs šalies Gynybos ministerijoje.

Vėliau jis buvo išrinktas į parlamentą, tačiau 2021 m. pasitraukė iš pareigų ir, kaip manoma, yra prezidento Vladimiro Putino partijos „Vieningoji Rusija“ narys. Tačiau teigiama, kad jis nepriklauso Rusijos vadovo artimiausiam ratui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.