Žinia apie Loreen pasirodymą rusų oligarcho festivalyje papiktino gerbėjus

2023 m. „Eurovizijos“ nugalėtoja Loreen sukėlė gerbėjų pasipiktinimą po to, kai pasirodė informacija, jog atlikėja dalyvaus festivalyje, kurį organizuoja karą Ukrainoje rėmęs Rusijos oligarchas. Vos po pranešimo pati atlikėja apie tai nieko nekomentavo, tačiau, kiek vėliau pasirodė informacija, kad ji jame nedalyvaus.

Loreen.<br>SYSPEO/SIPA/Scanpix nuotr.
Loreen.<br>SYSPEO/SIPA/Scanpix nuotr.
Atlikėjos Loreen pranešimas.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Atlikėjos Loreen pranešimas.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 6, 2024, 10:32 AM, atnaujinta Mar 6, 2024, 12:08 PM

Nepriklausomo „Eurovizijos“ tinklaraščio „Instagram“ puslapyje buvo rašoma, kad atlikėja atvyks į Baku ir festivalyje pasirodys kartu su Emin, Ani Lorak ir kitais rusų atlikėjais, kurie palaiko diktatorių Vladimirą Putiną.

„Dukart „Eurovizijos“ nugalėtoja Loreen atvyks į Baku su koncertu. Loreen yra tarp dainininkų, kurie pasirodys festivalyje „Dream Music Fest 2024“ festivalyje „Sea Breeze“, – buvo teigiama pranešime.

Pažymėtina, kad festivalio organizatorius Arasas Agalarovas ne kartą yra sakęs, kad geresnio prezidento Rusijos Federacijai neįmanoma rasti, todėl Vladimiras Putinas turėtų valdyti amžinai.

Beje, Loreen dalyvavimas dar nebuvo oficialiai patvirtintas. Apie tai tylėjo ir pati dainininkė. Tačiau festivalio interneto svetainėje buvo nurodoma, kad pakviesta 250 atlikėjų.

Dar pernai Loreen prisipažino mylinti Ukrainą. Ji sakė, kad ne kartą lankėsi Ukrainoje ir ten koncertavo. O dabar, matyt, ji perėjo į blogio pusę.

Kiek vėliau festivalio puslapyje pasirodė informacija, kad atlikėja Loreen nepasirodys ir savo koncerto čia nesurengs.

„Apgailestaudami pranešame, kad Loreen koncertas Baku buvo atšauktas“ Loreen pridūrė: „Aš ir mano koncertų vadybininkas Jungtinėje Karalystėje sužinojome kai kurias detales apie Azerbaidžane rengiamą „Dream Fest“, kurių anksčiau nežinojome. Todėl atšaukėme mano pasirodymą Baku, prieš paskelbiant mano dalyvavimą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.