Prabilo Catherine Middleton antrininkė: atsakė, ar paplitusiame vaizdo įraše pasirodė ji

Velso princesės antrininkė pateikė savo versiją apie kalbas, jog filmuotoje medžiagoje, kurioje užfiksuota iš ūkinių prekių parduotuvės išeinanti Catherine Middleton (42m.), yra ji.

Prabilo Catherine Middleton antrininkė: atsakė, ar paplitusiame vaizdo įraše pasirodė ji.<br>GEORGE ROGERS_POOL/SIPA / scanpix nuotr.
Prabilo Catherine Middleton antrininkė: atsakė, ar paplitusiame vaizdo įraše pasirodė ji.<br>GEORGE ROGERS_POOL/SIPA / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2024, 11:53 AM

Heidi Agan (43 m.), kuri jau dvylika metų profesionaliai apsimeta karališkąja princese, pabrėžė, kad 100 proc. tiki, jog filmuotoje medžiagoje paliekantys ūkio prekių parduotuvę, yra tikrai C.Middleton ir princas Williamas.

Antrininkė pridėjo, kad tuo metu ji buvo užsiėmusi kitais reikalais – dirbo šokių ir muzikinio teatro grupės mokytoja.

Britų portalui Mirror.com H.Agan pasakojo, kad jos socialiniai tinklai sprogo, po neteisingo jos supainiojimo su tikrąja Velso princese.

Vaizdai pasirodė savaitgalį, kai princesė buvo pirmą kartą užfiksuota nuo Kalėdų. Viešumoje kunigaikštienė nesirodė nuo jai atliktos pilvo operacijos, apie kurią oficialiai taip pat nėra daug kalbama.

„Akivaizdu, kad buvo spekuliacijų, ar ten tikrai pasirodė C.Middleton ir Williamas. Tiesą sakant, mano pačios socialinius tinklus užplūdo žinutės – žmonės manė, kad ten aš, bet taip nėra. Tuo metu buvau darbe“,– situaciją komentavo princesės antrininkė.

„Ji gyva ir tuo galime būti tikri. Viskas nuėjo per toli. Šios teorijos prasidėjo kaip pokštas apie tai, kur yra princesė, bet dabar viskas virto tikra drama. Tai turi būti nutraukta“, – pridėjo H.Agan.

Socialinių tinklų vartotojams suabejojus vaizdo įrašo tikrumu pasisakė ir kadrą užfiksavęs Nelsonas Silva – jis tvirtino, kad įrašas tikras.

H.Agan nuo 2012 m. profesionaliai apsimetinėjo kunigaikštiene vakarėliuose, susitikimuose, įmonių renginiuose. Moters panašumą pastebėjo aplinkiniai, kai dirbant padavėja ji dažnai sulaukdavo klientų dėmesio.

Šešis mėnesius H.Agan svarstė galimybę imtis antrininkės darbo – priėmus sprendimą pasipylė užsakymai ir vos po kelių savaičių moteris galėjo išeiti iš tuometinio darbo.

Antrininkė pripažino, kad pastarieji keli mėnesiai buvo sunkūs ir jai, nes daugėjo spekuliacijų apie C.Middleton sveikatą.

Visgi, ji laikėsi nuomonės, kad visuomenė turi būti atlaidi Velso princesės šeimai ir privalo duoti laiko atsigauti po operacijos.

„Jei ji norėjo, kad operacija liktų privati, Kensingtono rūmai yra teisūs, neatskleisdami daugiau detalių. Ji yra viešas asmuo, bet ne nuosavybė ir mes turime tai gerbti.

Nuo to laiko, kai C.Middleton dingo iš viešumos, esu dalyvausi ne viename renginyje. Kai tik pasirodydavau, žmonės iš karto sakydavo, kad princesė grįžo. Tai prasidėjo kaip juokai „mes radome C.Middleton“, bet dabar tai tikrai turėtų liautis“, – pridėjo H.Agan.

Šiuo metu moteris kartu su kolegomis apsimetančiais princu William, princu George‘u, princese Charlotte, princu Louisu ir net šeimos šunų bei žiurkėnų antrininkais rengia pasirodymus visame pasaulyje.

„Britų karališkoji šeima žavi visą pasaulį. Manau, kad galime pasiūlyti arčiausią prisilietimą prie jų. Pati visada jais domėjausi, tik niekada netikėjau, kad esu tokia panaši į C.Middleton“, – kalbėjo H.Agan.

Lrytas.lt primena, kad penktadienį Velso princesė pati išsklaidė gandus apie savo sveikatos būklę. Kurį laiką viešumoje nesirodžiusi moteris pranešė, kad atlikus tyrimus paaiškėjo, jog ji – serga vėžiu.

„Atlikus tyrimus po operacijos buvo nustatytas vėžys. Todėl mano medikų komanda patarė man atlikti profilaktinės chemoterapijos kursą ir šiuo metu esu tik pradinėje šio gydymo stadijoje“, – pasakojo C.Middleton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.