Aiškėja, kas taps naujuoju Džeimsu Bondu: linksniuojama viena pavardė

Užsienio spauda pranešė, kad britų aktoriui Aaronui Taylorui-Johnsonui (33 m.) pasiūlyta pakeisti Danielį Craigą (56 m.) naujajame filme apie Džeimsą Bondą.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Danielis Craigas.<br>AP / scanpix nuotr.
Danielis Craigas.<br>AP / scanpix nuotr.
Aaronas Tayloras-Johnsonas.<br>ZUMAPRESS.com / scanpix nuotr.
Aaronas Tayloras-Johnsonas.<br>ZUMAPRESS.com / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-03-24 16:30, atnaujinta 2024-03-24 16:42

Filmo „Ateini čia arba gausi į dūdą!“ žvaigždei veiksmo filmai nėra svetimi. Būdamas trisdešimt trejų aktorius yra tinkamo amžiaus, kad prisijungtų prie Džeimso Bondo filmų frančizės – prodiuseriai nori, kad vaidmuo būtų atliktas per ateinantį dešimtmetį.

Nuo tada, kai D.Craigas paskelbė, kad kabina smokingą ant vinies, prasidėjo įnirtingos spekuliacijos, kuris aktorius perims taip trokštamą vaidmenį. D.Bondo žvaigždė nuo 2006 iki 2021 metų suvaidino penkiose frančizės juostose.

Kol kas filmo prodiuseriai gandų apie A.Tayloro-Johnsono prisijungimą prie komandos nekomentavo.

Kalbos apie kitą Džeimso Bondo filmą yra dažna tema, todėl norėdami gauti vaidmenį britų aktoriai imasi įvairių strategijų.

Pastaruosius keletą metų vienas iš pagrindinių kandidatų į šį vaidmenį buvo Idrisas Elba, nors 2022 m. prodiuserė Barbara Broccoli sakė, kad aktorius pats atmetė kandidatūrą.

„Jis, matyt, pasakė, kad pasitraukė. Mes mylime Idrisą, jis nuostabus draugas, mylime jį ir kaip aktorių, bet manau, kad jis jaučia, jog įsipareigojimas dešimčiai, dvylikai ar net penkiolikai metų jam, yra per didelis“, – naujienų agentūrai „The Associated Press“ komentavo ji.

„Žinote, tai gandas, kuris man įsiminė. Manau, kad esu geriausias D.Bondo aktorius, kuris iš tikrųjų niekada nepriėmė šio vaidmens. Taigi, ką galiu pasakyti? Man to gana“, – 2023 m. kalbėjo pats I.Elba.

Aktorius turi ir garsių gerbėjų, tarp kurių kitas žinomas amerikiečių aktorius Mattas Damonas.

„Manau, kad jis puikus. Žiūrėsiu jį vaidinantį bet ką. Jis viską, ką vaidina padaro geriau, todėl jam vaidinant ši frančizė taip pat būtų geresnė“, – komentavo M.Damonas.

Filmų „Pradžia“ ir „Diunkerkas“ žvaigždė Tomas Hardy'is dar 2015 m. buvo įvardijamas kaip kitas D.Bondas, nors jis teigė „nieko negirdėjęs“ apie spaudos spekuliacijas.

„Manau, kad atsakymas į tokias kalbas iškart reiškia, kad tu iškritai iš kovos. Taigi šios vietos aš neužimsiu“, – juokavo jis.

Luke'as Evansas, vaidinęs įvairiuose filmuose ir serialuose nuo „Hobito“ ar „Gražuolės ir pabaisos“ iki „Devynių tobulų nepažįstamųjų“, jautė, kad jo svajonė suvaidinti D.Bondą jau pranyko.

„Kai jie vėl filmuos D.Bondą, aš jau būsiu per senas“, – 2022 m. „The Associated Press“ sakė 44-erių aktorius.

Škotas Richardas Maddenas gandus apie savo dalyvavimą D.Bondo filme atmetė dar 2019 m. Kanuose vykusioje filmo apie Eltoną Džoną „Rocketman“ spaudos konferencijoje.

„Labai paguodžia, kad apskritai manęs paklausėte šio klausimo. Bet visa tai tik kalbos, ir esu tikras, kad kitą savaitę to klausite ko nors kito“, – juokėsi jis.

Kiti su šiuo vaidmeniu pastaraisiais metais siejami vardai: Regé-Jean'as Page'as, išgarsėjęs Netflix seriale „Bridžertonai“, kur vaidino Hastingso hercogą, Theo Jamesas, pelnęs „Emmy“ nominaciją už vaidmenį filme „Baltasis lotosas“, ir juostos „Pasakiškai turtingi“ žvaigždė Henry Goldingas.

Kiekvieną kartą, kai H.Goldingas pasirodo ant raudonojo kilimo vilkėdamas smokingą, pasigirsta gandų, kad jis – naujasis agentas 007, tačiau jis išlieka nekalbus.

„D.Bondas kultūros ikona. Tai viskas, ką galiu pasakyti“, – šypsojosi jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.