Naująjį Beyonce albumą lydi skandalas: gerbėjai jaučiasi apmulkinti

Kovo 29-ąją popmuzikos žvaigždė Beyonce (42 m .) gerbėjus pradžiugino ilgai lauktu, aštuntuoju savo albumu „COWBOY CARTER“. Tą pačią dieną vos paleidus naujojo albumo vinilines plokšteles bei CD diskus gerbėjus supykdė vienas netikslumas.

Užvirė skandalas dėl naujojo Beyonce albumo „COWBOY CARTER“: fiziniuose leidiniuose gerbėjai pasigedo kūrinių.<br>Lrytas.lt koliažas.
Užvirė skandalas dėl naujojo Beyonce albumo „COWBOY CARTER“: fiziniuose leidiniuose gerbėjai pasigedo kūrinių.<br>Lrytas.lt koliažas.
Gerbėjų skundai.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Gerbėjų skundai.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Gerbėjų skundai.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Gerbėjų skundai.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Beyonce.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Beyonce.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Beyonce.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Beyonce.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Beyonce.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Beyonce.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Apr 4, 2024, 9:36 PM

Beyonce gerbėjai pasipiktino, kad naujojo albumo „Cowboy Carter“ CD ir vinilo leidimuose trūksta keleto kūrinių.

Gerbėjai kurie iš anksto užsisakė fizines dainininkės aštuntojo studijinio albumo kopijas, liko nuvilti supratę, kad skaitmeniniame leidime yra daugiau dainų.

Iš anksto užsakytos kompaktinės plokštelės ir 40 JAV dolerių kainuojančio vinilo kopijos pradėtos pristatinėti penktadienį, tą pačią dieną kaip ir skaitmeninis leidinys, tačiau gerbėjai netrukus ėmė skųstis socialiniuose tinkluose.

Gerbėjų teigimu, vinilo plokštelėje kantri albumo versijoje nebuvo penkių kūrinių, esančių skaitmeniniame albume: „Flamenco“, „Oh Louisiana“, „The Linda Martell Show“, „Spaghetti“ ir „Ya Ya“. Pranešama, kad kompaktinėje plokštelėje nebuvo tų pačių kūrinių, išskyrus „Flamenco“.

Komentuodamas Beyonce parduotuvės „Instagram“ puslapį, vienas gerbėjas rašė: „Geriau kalbėkite apie tai, kad iš tikrųjų mus apgavote! Darote netikrą rinkodarą apie papildomą premiją, o iš tikrųjų jos negauni ir apie tai, kad kompaktiniame diske yra MAŽIAU dainų!“.

„Mums reikia bent jau nuolaidos grąžinimo arba galimybės grąžinti pinigus apskritai, nes pristatytos kompaktinės plokštelės ir vinilai nėra tokie, kokie buvo išvardyti. Klaidinga reklama yra tikra“

„Kompaktiniuose diskuose taip pat trūksta kūrinių!! Tai turėjo būti bonus kūrinys, tačiau mes net negauname viso albumo“

„Ar ketinate atkreipti dėmesį į tai, kad mus apgavote su vinilais?“ – gerbėjai rašė komentarus „Instagram“ puslapyje.

Kiti atkreipė dėmesį į tai, kad ant kai kurių CD ir vinilo plokštelių vietoj „Cowboy Carter“ buvo parašyta „Act II – Beyincé“.

Gerbėjai nurodė, kad šis pavadinimo pakeitimas gali būti įrodymas, jog Beyonce iki pat paskutinių leidybos savaičių pridėdavo kūrinius ir darydavo pakeitimus, o fiziniai albumo leidimai paprastai spausdinima kur kas ilgiau – mažiausiai du mėnesius.

Variety pranešė, kad gerbėjai, kurie savaitgalį skundėsi tiesiogiai albumo pardavėjui, gavo automatinį atsakymą, kad dėl „didesnio nei įprastai laiškų kiekio“ į jiems rūpimus klausimus bus atsakyta per tris-keturias dienas.

„MailOnline“ susisiekė su atstovu ir paprašė komentaro.

Nepaisant skundų, „Cowboy Carter“ jau sulaukė didžiulės sėkmės muzikos transliavimo platformose, tapęs daugiausiai kartų transliuotu „Spotify“ albumu.

Naujų dainų rinkinys, kuriame yra ir Dolly Parton dainos „Jolene“ koveris, debiutavo programėlėje su 76,13 mln. transliacijų, kaip rodo gerbėjų paskyra „Bey Legion“.

Ši paskyra taip pat įvardijo projektą kaip „didžiausią 2024 m. debiutą beveik 30 %“ ir „didžiausią visų laikų juodaodės atlikėjos debiutą“.

O „Cowboy Carter“ yra šeštas pagal dydį visų laikų moterų debiutas „Spotify“.

Bendrovė „Spotify“ pripažino šį pasiekimą pranešime X.

Pasidalijusi reklamine nuotrauka, bendrovė rašė: „Penktadienį, kovo 29 d., Beyoncé albumas COWBOY CARTER tapo iki šiol daugiausiai kartų per vieną 2024 m. dieną „Spotify“ transliuotu albumu. Tai taip pat pirmas kartas, kai šį titulą šiemet pelnė kantri albumas.“

Naujasis albumas skaičiais jau aplenkė Beyonce albumo „Renaissance“ 2022 m. albumą.

Debiuto dieną „Renaissance“ buvo transliuotas 43,2 mln. kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.