Mirė filmų „Haris Poteris“ ir „Žvaigždžių karai“ žvaigždės W. Daviso žmona: „Trūksta jos apkabinimų“

Sulaukusi 53-ejų mirė mažaūgė britų aktorė, labdaros organizacijos „Little People UK“ įkūrėja ir Hario Poterio žvaigždės Warwicko Daviso (54 m.) žmona Samantha.

Mirė filmų „Haris Poteris“ ir „Žvaigždžių karai“ žvaigždės W. Daviso žmona: „Trūksta jos apkabinimų“.<br>Lrytas.lt koliažas.
Mirė filmų „Haris Poteris“ ir „Žvaigždžių karai“ žvaigždės W. Daviso žmona: „Trūksta jos apkabinimų“.<br>Lrytas.lt koliažas.
Warwickas ir Samantha Davisai.<br>Can Nguyen/Capital Pictures / scanpix nuotr.
Warwickas ir Samantha Davisai.<br>Can Nguyen/Capital Pictures / scanpix nuotr.
Warwickas ir Samantha Davisai.<br>Tom Belcher/Capital Pictures / scanpix nuotr.
Warwickas ir Samantha Davisai.<br>Tom Belcher/Capital Pictures / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-04-18 13:52

Kovo pabaigoje mirus žmonai žinomas aktorius pasidalijo jautria žinute, pranešė BBC.

„Man trūksta jos apkabinimų. Jos mirtis paliko didžiulę skylę mūsų šeimos gyvenime“, – liūdėjo W.Davisas.

S.Davis, kartu su vyru, 2010 m. pasirodė paskutiniame filme apie Harį Poterį, kuriame suvaidino gobliną.

Pora, gyvenusi netoli Piterboro, Jungtinėje Karalystėje, susipažino 1988 m. filmo „Vilou“ filmavimo aikštelėje, o po trejų metų susituokė.

„Žvaigždžių karuose“ vaidinęs jos vyras, S.Davis apibūdino kaip savo „patikimiausią ir karščiausią rėmėją“. Pasak jo, žmona jį palaikė visose gyvenimo situacijose.

„Ji buvo unikali asmenybė, visada matydavo šviesiąją gyvenimo pusę, turėjo gerą humoro jausmą ir visada juokdavosi iš mano blogų juokelių“, – kalbėjo aktorius.

W.Davisas pridėjo, kad būdamas su žmona jautėsi, jog gali pasiekti bet ką, ir pridūrė, kad tai buvo tarsi šeimos supergalia.

„Be Sammy nebūtų buvę nei televizijos projekto „Tenable“, nei „Vilou“ filmų. Nebūtų ir „Idiotas užsienyje“ laidos“, – dėstė jis.

Hario Poterio žvaigždė pridūrė, kad būtent jo žmona įtikino komiką Ricky Gervaisą pasiųsti jį kartu su Karlu Pilkingtonu į pastarąjį kelionių projektą.

Poros vaikai Harisonas ir Anabelė prisijungė prie tėvo ir atiduodami pagarbą sakė, kad mamos meilė ir pozityvumas juos lydėjo visą gyvenimą.

„Mama yra geriausia mūsų draugė. Mums buvo didelė garbė patirti tokią meilę, kokia dalijosi ji“, – pridūrė Harisonas ir Anabelė.

Visuose aštuoniuose Hario Poterio serijos filmuose W.Davisas turėjo ne vieną vaidmenį. Jis vaidino ir profesorių Flitviką ir gobliną Griphooką.

Taip pat keletą personažų aktorius suvaidino filme „Žvaigždžių karai“.

Žmona S.Davis vaidino seriale vaikams „Drakono akimis“.

2012 m. šeima įkūrė labdaros organizaciją „Little People UK“, kuri padeda mažaūgiams asmenims ir jų šeimoms.

„Ji aistringai norėjo padėti žmonėms, jų nesmerkdama. Ji kiekvienam rasdavo laiko ir nuoširdžiai išklausydavo“, – sakė laidos „Tenable“ vedėja.

W.Deivisas buvo sakęs, kad pastaraisiais metais žmonos judėjimo galimybės sutriko, tačiau ji buvo užsispyrusi ir sakė, jog tai neturės įtakos gyvenimo kokybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.