Panikos priepuolius patirianti atlikėja R. Ora prabilo apie metodą, kurį naudoja savo savijautai gerinti

Popmuzikos žvaigždė, atlikėja Rita Ora (33 m.) ramybę atranda savo vyro Taikos Waititi gimtojoje šalyje Naujojoje Zelandijoje.

Rita Ora.<br>Lrytas.lt koliažas.
Rita Ora.<br>Lrytas.lt koliažas.
Rita Ora.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Rita Ora.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Rita Ora.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Rita Ora.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-04-18 21:56

Iš pasidalintų akimirkų panašu, kad žinoma moteris mėgsta reguliariai lankytis saunos pirtyse ir tai daro ne veltui. Viename iš interviu su Jevgenijumi Lebedevu jo podkaste „Brave New World“ ji pasakojo apie savo kovą su psichikos sveikata bei įvairius metodus, kuriuos ji naudoja savo savijautai valdyti.

R.Ora teigė, kad, pasitelkusi plačiai išpopuliarėjusius ledo žmogaus Wimo Hofo metodus, reguliariai lankosi 40 minučių trukmės infraraudonųjų spindulių saunose, o po to maudosi šaltame vandenyje arba duše.

Atlikėja taip pat pridūrė, kad panikos priepuoliai jai „būdavo svetimi“, bet ji naudojasi akupunktūra ir kitais kinų medicinos metodais, kad suvaldytų simptomus.

Šįkart prieš eidama į sauną savo socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo ir nuotraukomis su bikiniu kostiumėliu, kuris išryškino moters nepriekaištingas kūno formas.

Ji pozavo eidama į infraraudonųjų spindulių sauną „Found Space“, o kitoje nuotraukoje dėvėjo asmeninį chalatą su išsiuvinėtu vardu ant nugaros.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.