Holivudo aktorė Rebel Wilson atskleidė sulieknėjimo paslaptį: naudojo gydytojus gąsdinančius vaistus

Australų aktorė ir prodiuserė Rebel Wilson (44 m.) prisipažino svorio metimui vartojusi antro tipo diabeto vaistą „Ozempic“, kuris išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose, tačiau yra itin pavojingas sveikatai.

Holivudo aktorė Rebel Wilson atskleidė sulieknėjimo paslaptį: naudojo gydytojus gąsdinančius vaistus.<br>Lrytas.lt koliažas.
Holivudo aktorė Rebel Wilson atskleidė sulieknėjimo paslaptį: naudojo gydytojus gąsdinančius vaistus.<br>Lrytas.lt koliažas.
Rebel Wilson. <br>DGP/IS/MPI/Capital Pictures / scanpix nuotr.
Rebel Wilson. <br>DGP/IS/MPI/Capital Pictures / scanpix nuotr.
Rebel Wilson. <br>IPA PRESS/SIPA / scanpix nuotr.
Rebel Wilson. <br>IPA PRESS/SIPA / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-04-19 21:43

Aktorė pripažino, jog niekas nenorėjo, kad ji numestų svorio, tačiau naudodama minėtą vaistą ji atsikratė beveik 40 kg.

Kaip yra skelbęs portalas lrytas.lt, šis vaistas išgarsėjo socialiniame tinkle „Tik tok“, kuomet nuo diabeto skirtą vaistą pradėjo vartoti sulieknėti norintys nuomonės formuotojai ir kiti programėlės naudotojai.

Visgi, masiškai pradėjus vartoti varstą gydytojai ėmė griebtis už galvų – pasak jų, jei „Ozempic“ yra naudojamas ne pagal paskirtį, jis gali būti labai pavojingas. Šalutiniai vaisto poveikiai yra vėmimas, skrandžio skausmai, o vaistas itin pavojingas ir valgymo sutrikimų turintiems žmonėms.

Nepaisant to, šiuo vaistu naudojosi ir garsi aktorė. Ji 2020-sius apibūdino kaip sveikatos metus ir atkleidė tiesą, kaip pavyko pasiekti stulbinamą transformaciją, pranešė britų portalas Mirror.com.

„Tokie kaip aš gali turėti begalinį apetitą saldumynams, todėl manau, kad šie vaistai gali būti naudingi. Iš esmės niekas, išskyrus mamą, nenorėjo, kad numesčiau svorio“, – dėstė R.Wilson.

Australų aktorei, kuri save apibūdina kaip „emocinę valgytoją“, buvo diagnozuotas policistinių kiaušidžių sindromas. Jis turi įtakos vaisingumui, o vienas iš simptomų yra ir svorio padidėjimas. Dar 2019 m. dėl diagnozės gydytojas aktorei liepė numesti svorio.

„Žmonės manė, kad prarandu savo karjeros rolę – vaidinau storą juokingą personažą, gerbėjai norėjo, kad ir toliau jį vaidinčiau.

Esu tvirtai įsitikinusi, kad jaunos moterys neturėtų būti apsėstos noru atrodyti kaip „Victoria Secret“ modeliai – jos turėtų tiesiog būti tokios, kokios yra. Žinau, kad mano santykiai su maistu yra sudėtingi“, – dėstė aktorė.

Anksčiau R.Wilson teigė, kad numetė 36 kg ir 74 kg svorį pasiekė intensyvių treniruočių, su fitneso treneriu Jonu Castanu Acero, metu. Ji taip pat sakė mėgstanti ilgus žygius ir besilaikanti daug baltymų ir mažai cukraus turinčios dietos.

Aktorė kalbėjo ir apie tai, kaip vaikystėje tėvo naudotas fizinis smurtas privertė ją pradėti valgyti. Ji prisiminė, kaip vaikystėje tėvas kartą trenkė jai tris kartus per veidą, pasitaikė ir tokių atvejų, kai tėvas imdavo smurtauti po to, kai ji paprašydavo jo gėrimo.

„Aš tave užspringdysiu ir užmušiu, jei pasakysi dar vieną žodį“, – sakydavo jai tėvas. Aktorė paaiškino, kad tomis gąsdinančiomis akimirkomis ji atsigręždavusi į maistą.

R.Wilson prisijungė prie ilgo sąrašo garsenybių, kurios prisipažino vartojusios „Ozempic“, įskaitant Eloną Muską, Chelseą Handler, Amy Schumer, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood, Lauren Manzo, Doloresą Catania, Jennifer Fessler ir Remi Bader.

Aktorė yra kalbėjusi ir apie tai, kad jos komanda nebuvo patenkinta noru numesti svorio.

„Iš tikrųjų, čia, Holivude, sulaukiau daug pasipriešinimo iš savo pačios komandos, kai pasakiau: „Gerai, ketinu gyventi sveikai, jaučiu, kad tikrai fiziškai pasikeisiu ir pakeisiu savo gyvenimą.

Jie į tai sureagavo užduodami daugybę klausimų: Kodėl? Kodėl tu nori tai daryti? Tokia reakcija kilo, nes būdama juokinga stora mergaitė uždirbdavau milijonus dolerių“, – yra sakiusi ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.