Paaiškėjo, kaip į žinią apie D. Trumpo meilužę reagavo jo žmona Melania: sulaužė svarbią tradiciją

Prieš šešerius metus Amerikos žiniasklaida pranešė, kad buvęs JAV prezidnetas Donaldas Trumpas (77 m.), norėdamas nuslėpti romaną su suaugusiems skirtų filmų žvaigžde, jai sumokėjo didžiulę pinigų sumą. Paaiškėjo, kaip į tai reagavo jo žmona Melania Trump (53 m.).

Paaiškėjo, kaip į žinią apie D. Trumpo meilužę reagavo jo žmona Melania: sulaužė svarbią tradiciją.<br>Getty Images via AFP / scanpix nuotr.
Paaiškėjo, kaip į žinią apie D. Trumpo meilužę reagavo jo žmona Melania: sulaužė svarbią tradiciją.<br>Getty Images via AFP / scanpix nuotr.
Donaldas ir Melania Trumpai.<br>imago images/MediaPunch / scanpix nuotr.
Donaldas ir Melania Trumpai.<br>imago images/MediaPunch / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 21, 2024, 11:49 AM

2018-ųjų sausį pasirodžius žinioms apie tariamą D.Trumpo romaną su Stormy Daniels, jo žmona M.Trump įšoko į lėktuvą ir išvyko kuo toliau nuo dramos.

„Kai pasirodė žinios apie tariamą romaną, kartu su M.Trump praleidau labai daug laiko. Šios naujienos ji nepriėmė labai lengvai“, – CNN kalbėjo buvusi D.Trumpo spaudos atstovė Stephanie Grisham.

Tą patį mėnesį buvusi pirmoji ponia sulaužė tradiciją ir į kasmetinę Vašingtone skaitomą JAV prezidento kalbą, kurioje jis apžvelgia šalies padėtį, atvyko atskiru automobiliu.

Tuo metu Baltieji rūmai teigė, kad šio neįprasto žingsnio M.Trump ėmėsi tam, kad atliktų pirmosios ponios pareigą ir turėtų daugiau laiko sudalyvauti svečių priėmime.

Visgi, tai buvo pirmasis viešas renginys po to, kai „Wall Street Journal“ pranešė, jog prieš 2016 m. rinkimus D.Trumpas sumokėjo apvalią pinigų sumą tariamai meilužei.

CNN priminė, kad romaną su S.Daniels D.Trumpas mezgė dar 2006 m. – praėjus keturiems mėnesiams po to, kai M.Trump pagimdė sūnų Barroną Trumpą.

Nors buvęs JAV prezidentas romaną neigė, dabar teisme jam tenka kovoti su kaltinimais bandymu nusipirkti tylą.

„Kaip buvusiam prezidentui, dėl tokio poelgio, jam gėda. Jis jaučia kaltę ne tik dėl šeimos įvaizdžio, bet ir to, kaip pasielgė su M.Trump“, – pridėjo S.Grisham.

Nepaisant to, pasak šaltinių, buvusi pirmoji ponia mano, kad vyrui teisme keliami kaltinimai yra nesąžiningi.

S.Grisham prisiminė, kad dar 2018 m., tik pasirodžius kalboms apie tariamą romaną, D.Trumpas jai paskambino norėdamas pasitarti, kaip elgtis su M.Trump.

„Jis skambino norėdamas išsiaiškinti ar ji labai pyksta ir klausdamas ar Baltieji rūmai šia tema publikuos viešą pranešimą. Jis buvo tikrai susirūpinęs. Manau, kad M.Trump yra tas žmogus, kurio buvęs prezidentas tikrai bijojo.

Taip pat žmona buvo tas asmuo, kurios vienintelės patarimo, dėl to, ar reikia pripažinti kaltę teisme, jis klausytų.

Manau, kad už uždarų durų ji tikriausiai pasakytų, kad jei neturi, ko slėpti, pripažink ir šį dalyką“, – dėstė buvusi D.Trumpo spaudos atstovė.

Tai nebuvo pirmas kartas, kai M.Trump turėjo išgyventi asmeninę ir viešą dėl vyro elgesio iškilusią dramą.

Prieš S.Daniels dramą buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame D.Trumpas kalba apie potraukį gražioms merginoms.

„Žinai, mane iš karto traukia gražuolės. Aš tiesiog pradedu jas bučiuoti. Tai lyg magnetas, tiesiog negaliu susilaikyti“, – yra sakęs buvęs JAV prezidentas.

Tuomet paklausta apie šį įrašą, M.Trump vyro žodžius paneigė sakydama, kad tai tebuvo pokalbis rūbinėje.

„Žmonės man sako: „Vargšė Melania“. Nejauskite man gailesčio, aš viską galiu ištverti“, – į kalbas atsakė buvusi pirmoji ponia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.