Gimtadienio proga paviešinti supermodelio Gigi Hadid nematyti vaikystės kadrai

Antradienį amerikiečių modelis Gigi Hadid atšventė 29-ąjį gimtadienį. Ją pasveikinti suskubo taip pat visame pasaulyje žinoma manekenė, sesuo Bella Hadid (27 m.).

Supermodelio Gigi Hadid gimtadienio proga nematyti vaikystės kadrai: jais pasidalijo sesuo Bella.<br>Lrytas.lt koliažas.
Supermodelio Gigi Hadid gimtadienio proga nematyti vaikystės kadrai: jais pasidalijo sesuo Bella.<br>Lrytas.lt koliažas.
Gigi ir Bella Hadid.<br>Janet Mayer/INSTARimages/Cover I / scanpix nuotr.
Gigi ir Bella Hadid.<br>Janet Mayer/INSTARimages/Cover I / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 4, 2024, 3:18 PM, atnaujinta May 4, 2024, 3:19 PM

Vyresniąją seserį Bella pavadino „geriausia drauge“ ir „gimtadienio mergaite“. Instagrame pagerbdama savo seserį ir ji pasidalijo daugybę nematytų vaikystės nuotraukų, įskaitant kadrą, kuriame Gigi, būdama maža, ligoninėje laiko naujagimę Bellą.

Nuotraukoje matyti mažytė Gigi susižavėjusi žiūrinti į seserį, o jų mama buvęs modelis Yolanda Hadid, dukras stebėjo iš ligoninės lovos.

Kitoje nuotraukoje seserys buvo užfiksuotos apkabinusios. Jos vilkėjo vienodas baltas sukneles su gėlėmis ir gėlėtus galvos apdangalus: Gigi dėvėjo mėlyną, o Bella – rožinį.

Gigi ir Bella buvo netgi vienodai susiraukusios, nes abi žvelgė į kadro šoną, pranešė portalas People.com.

Tai ne vienintelė nuotrauka iš vaikystės, kuria pasidalino žinomas supermodelis.

Socialiniame tinkle dalintasi ir fotografija, kurioje vilkint mėlynas sukneles, dideles skrybėles nuo saulės, baltus paltus ir kailinius švarkelius, seserys užfiksuotos apsikabinusios.

Kitame kadre seserys užfiksuotos su languotais raudonos ir rožinės spalvų galvos apdangalais, kai sėdėjo viena šalia kitos su maudymosi kostiumėliais lauke. Jaunoji Bella vilkėjo oranžinį maudymosi kostiumėlį, o Gigi – baltą.

 

Paskutinėje juodai baltoje nuotraukoje supermodeliai kartu pozavo 2016 m. „Victoria's Secret“ mados šou, kuriame Bella debiutavo kartu su seserimi.

Ten jos dėvėjo skirtingų spalvų liemenėles.

Taip pat Instagramo istorijose Bella pridėjo ir seseriai skirtą žinutę.

„Laimingo gimtadienio, mano želė pupele“, – rašė supermodelis, omenyje turėdama Gigi pravardę.

Kartu su žinute ji pasidalijo nuotrauka iš vaikystės, kurioje seserys šypsosi kaip gėlių. Abi jos vilkėjo vienodas baltas sukneles ir baltos bei mėlynos spalvos gėlių kaspinus, laikydamos tos pačios spalvos puokštes.

Seseriai Bella dedikavo ir dar vieną įrašą Instagrame.

„Su gimtadieniu, Genovijos princese. Aš tave labai myliu.

Gyvenimas be tavęs būtų niekas, aš būčiau niekas! Tu mane įkvepi ir verti jaustis stipria.

Stebėti, kaip augini tobuliausią angelą, yra pati stebuklingiausia dovana, kokios tik gali prašyti sesuo. Jaučiuosi tokia laiminga.

Tu esi geriausia ir šauniausia mama, geriausia sesuo, geriausia dukra ir geriausia draugė. Kiekvienam, kuris turi privilegiją būti tavo orbitoje, tikrai pasisekė!

Myliu tave, sese, didžiuojuosi, kad esu tavo sesuo. Esu apsėsta tavimi visais atžvilgiais“, – rašė supermodelis.

Šį mėnesį Instagrame Bella gimtadienio proga sveikino ir savo vaikiną kaubojų Adaną Banuelosą. Balandžio 8 d. modelis Instagramo istorijoje pasidalijo bendromis poros nuotraukomis ir vaizdo įrašais, rašydama: „Su gimtadieniu, mano meile“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.