Dainininkė Šorena ir aktorius A. Bružas susilaukė sūnaus

Aktoriaus Audriaus Bružo (32 m.) ir dainininkės Šorenos Džaniašvili (23 m.) šeimoje - nauji džiaugsmai. Atlikėja prieš daugiau nei savaitę pagimdė pirmagimį.

„Man visada buvo tinkamas laikas laukti šeimos pagausėjimo. Tik džiaugsmas, labai didelis džiaugsmas. Visada laukėme, o kai sulaukėme šios žinios, labai abu apsidžiaugėme“, - kalbėjo atlikėja.<br>LR archyvo nuotr.
„Man visada buvo tinkamas laikas laukti šeimos pagausėjimo. Tik džiaugsmas, labai didelis džiaugsmas. Visada laukėme, o kai sulaukėme šios žinios, labai abu apsidžiaugėme“, - kalbėjo atlikėja.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 11, 2012, 12:19 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 6:22 AM

Džiugia žinia su portalu lrytas.lt pasidalijo artimi poros draugai. Pasak jų, mama ir sūnus jaučiasi gerai. Šorena, kuriai liepos 12-ąją sueina 24 metai, geresnės gimtadienio dovanos net negalėjo tikėtis.

Aktorius A. Bružas, paklaustas apie šeimos pagausėjimą, nenorėjo atvirauti ir pasakė, kad apie asmeninius dalykus nekalbės.

Iš Gruzijos kilusi Šorena yra sakiusi, kad gimus kūdikiui į Lietuvą atskris jos mama ir sesuo, todėl ji nesijaudina dėl užgriūsiančių malonių rūpesčių.

Žurnalui „Stilius“ Šorena teigė, kad kiekviena moteris turi planų ir siekių, o kūdikiui gimti niekada neatsiranda tinkamo laiko. Tačiau ji motinystei buvo pasiruošusi visuomet.

„Man visada buvo tinkamas laikas laukti šeimos pagausėjimo. Tik džiaugsmas, labai didelis džiaugsmas. Visada laukėme, o kai sulaukėme šios žinios, labai abu apsidžiaugėme“, - kalbėjo atlikėja.

Nėštumo metu Šorena daug ilsėjosi, nekoncertavo, beveik visą laiką skirdavo sau: „Visą mano dieną užima moteriški malonumai, knygos. Man patinka vakare prigulti ir paskaityti knygą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.