Dainininkė D. Bilevičiūtė vykdama į Holivudą išsivežė 20 lietuviškos duonos kepalų

Skandalingoji dainininkė Daina Bilevičiūtė (48 m.) su jaunaisiais šalies talentais išvyko nustebinti Holivudo, kuriame vyks konkursas „World Stars”. Verslininke bandžiusi tapti atlikėja, nuteista už Europos Sąjungos lėšų pasisavinimą, jau neabejoja, kad jai geriau sekasi ne kaimo turizmo verslas, o muzikiniai projektai.

Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė ("Gyvenimo būdas")

Jul 15, 2012, 6:32 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:21 AM

Dainai nesvarbu, ar atsipirks jos ir mokinių kelionė į Los Andžele vyksiantį konkursą „World Stars”.

„Ne viskas pinigais matuojama. Jei Holivudas pastebės, vadinasi, padariau, ką galėjau”, – prieš kelionę vylėsi dainininkė.

Meistriškumo pamokose, kurias ves Holivudo žvaigždės, pamatyti talentų kūrimo virtuvę ir įgyti naujos patirties. Tokie tikslai D.Bilevičiūtę veda į Los Andžele įsikūrusį įžymybių kalve vadinamą Holivudą.

Pastaruoju metu finansinių nusikaltimų byloje skandalingai išgarsėjusi D.Bilevičiūtė rudenį į pramogų pasaulį ketina grįžti taip pat triukšmingai – Holivude įgavusi daugiau žinių ir pasisėmusi idėjų dainininkė bandys tapti muzikos prodiusere.

Vilnietė prieš savaitę į Holivudą išvyko su savo mokinėmis.

Į JAV bandyti laimės talentų konkurse „World Stars” susiruošė vilnietės dainininkės seserys Austėja (5 m.) ir Gabija (6 m.) Zarembaitės, modelis Gabrielė Godaitė (11 m.) iš Panevėžio rajono ir 2010 metais televizijos projekto „Lietuvos talentai” finalininke tapusi dainininkė Kristina Radžiukynaitė (19 m.) iš Vilniaus.

Liepos viduryje dėl konkurso „World Stars” vertingų prizų (piniginių premijų, meno studijų Holivude, kvietimų filmuotis filmuose ar dirbti modeliu) varžysis šeši tūkstančiai dalyvių iš 58 pasaulio šalių.

Konkurso sąlygos gana griežtos: vienam pasirodymui skiriama tik 1 minutė, tačiau vienas asmuo gali varžytis skirtingose talentų kategorijose ir pademonstruoti kelis savo meninius sugebėjimus.

„World Stars” neriboja tik dalyvių amžiaus, tad scenoje pasirodys nuo vaikų iki senjorų.

Į Holivudą išvykusios lietuvės taip pat atskleis po kelis savo talentus.

K.Radžiukynaitė, kurios balsą „Lietuvos talentų” teisėja, žinoma dainininkė Rūta Ščiogolevaitė pavadino nešlifuotu deimantu, Holivude ne tik dainuos, bet ir pasirodys kaip aktorė, šokėja ir modelis.

„Vykstame į tolimą šalį, kelionė brangi, todėl verta išmėginti visas galimybes”, – taip prieš talentų konkursą savo mokines nuteikė D.Bilevičiūtė. Ji irgi varžysis „World Stars” konkurse – pasirodys kaip operos, popmuzikos ir miuziklo atlikėja.

Jauniausios D.Bilevičiūtės mokinės Austėja ir Gabija kartu parodys du talentus: trauks dainą „Big Big World” ir žingsniuos podiumu. Seseris į JAV lydi jų motina. Ji padės atžaloms užkulisiuose pasipuošti ir padrąsins žengti į didžiąją sceną.

Manekenė G.Godaitė sieks pasirodyti tik kaip modelis, nes šioje srityje jai geriausiai sekasi. Ji vežėsi kasdienių bei vakarinių rūbų ir savo nuotraukų. Modelių konkursuose prizines vietas skinanti vienuolikametė tikisi būti pastebėta Holivude.

Lietuvės per meistriškumo pamokas iš kitų šalių atstovų išsiskirs ryškiaspalvėmis lininėmis tunikomis su užrašytais savo vardais ir Joninių bei Žolinės vainikais.

Didžiulio populiarumo kasmet sulaukiantis talentų konkursas „World Stars” bus rodomas per Kalifornijos televiziją.

„Didelių vilčių nepuoselėjame, vykstame dalyvauti ir pamatyti. Sunku pasakyti, kaip Lietuva atsilaikys prieš 57 valstybes.

Jeigu mums labai pasiseks, visas pasaulis apie mus išgirs”, – tikino D.Bilevičiūtė.

Į šį konkursą lietuvės išvyko ne tuščiomis – jos vežėsi gintaro papuošalų, tapyto šilko gėlių-segių, dvidešimt lietuviškos naminės duonos kepalų. Šios dovanos bus įteiktos konkurso rengėjams, meistriškumo pamokas vedančioms garsenybėms.

Viena konkurso dalyvių K.Radžiukynaitė specialią dovaną paruošė ir lietuvių kilmės aktorei Rutai Lee, kuri yra tolima jos giminaitė.

Dainininkė viliasi, kad joms pasiseks neprasilenkti, nes kai Kristina Holivudo aktorei parašė laišką, dar nebuvo žinomi jos atostogų planai.

Talentų šou truks vienuolika dienų. O pasibaigus šiam projektui lietuvės ketina pakeliauti po JAV – pasižvalgyti po Las Vegasą, San Fransiską, Santa Barbarą, pasigrožėti Didžiuoju Kanjonu.

Kurioziška pažintis buvo naudinga

D.Bilevičiūtę į Holivudą pakvietė latvių prodiuserė Galina Poltorak – ji talentų projekte „World Stars” atstovauja penkioms valstybėms.

Su G.Poltorak lietuvė susipažino talentų konkurse Rygoje. Abi buvo pakviestos į vertinimo komisiją.

Latvės ir lietuvės pažintis buvo ne tik naudinga, bet ir kurioziška: „G.Poltorak iš pradžių nežinojo, kad esu dainininkė. Ji manė, jog esu fotomodelis. Bet kai prasitariau, kad tarptautiniame romansų konkurse Jūrmaloje esu laimėjusi trečiąją vietą, sukėliau dar didesnį jos susidomėjimą.”

Rygoje vykusiame konkurse, kuriame varžėsi jaunieji modeliai, aktoriai ir dainininkai, dainavimo kategorijoje pirmą vietą iškovojusi K.Radžiukynaitė taip pat sulaukė kvietimo į Holivude rengiamą talentų šou „World Stars”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.