Į Londono olimpiadą besiruošiantis E. Dragūnas: „Kartais nesuprantu, ko Lietuvos krepšininkai ten išvažiavo“

Lietuvos muzikos žvaigždei Egidijui Dragūnui-Selui stebint per ekraną mūsų šalies sportininkų pasirodymus Londono olimpiadoje emocijų netrūksta. Ypač žiūrint Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kovas. „Būtinai stebėsiu visas krepšinio varžybas. Ir man visai nesvarbu, ar jos bus rodomos naktį, ar dieną“, - portalui lrytas.lt sakė aistringas krepšinio sirgalius E. Dragūnas.

„Labai norėčiau palinkėti Lietuvos krepšininkams pasitikėjimo savimi ir drąsios. Tegu jie pamiršta viską, žaidžia taip, kaip gali, ir nieko nebijo. Raginu visus lietuvius, kurie gyvena Anglijoje, nepatingėti ir nueiti stebėti krepšinio rungtynių ir kitų mūsų sportininkų kovų. Reikia palaikyti saviškius“, - įsitikinęs E. Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
„Labai norėčiau palinkėti Lietuvos krepšininkams pasitikėjimo savimi ir drąsios. Tegu jie pamiršta viską, žaidžia taip, kaip gali, ir nieko nebijo. Raginu visus lietuvius, kurie gyvena Anglijoje, nepatingėti ir nueiti stebėti krepšinio rungtynių ir kitų mūsų sportininkų kovų. Reikia palaikyti saviškius“, - įsitikinęs E. Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 2, 2012, 11:58 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:52 PM

Selas pasakojo, kad tik visai neseniai jis vėl susidomėjo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidimu. Prieš daugiau nei kelerius metus atlikėjas stipriai nusivylė mūsų šalies krepšininkais, todėl nutarė, kad neverta gaišti laiko žiūrint jų kovas krepšinio aikštelėje.

Ir šiais metais atlikėjas nėra visiškai patenkintas mūsų šalies krepšininkų žaidimu. Ypač nusiminė po Lietuvos ir Argentinos krepšinio rinktinių varžybų, kada dideliu taškų skirtumu mūsų tautiečiai pralaimėjo argentiniečiams.

„Kartais nesuprantu, ko Lietuvos krepšininkai ten išvažiavo. Gal pamiršo pamėtyt? Man tikrai labai keista. Vienintelis Linas Kleiza dar žaidė su argentiniečiais. O kiti?“ - nusivylimo pirmosiomis Lietuvos krepšininkų rungtynėmis neslėpė E. Dragūnas.

Kartą atlikėjas dalyvavo olimpiados atidaryme. Tiesa, tai buvo žiemos olimpiada, vykusi Turine. Po kelių dienų į Maskvą, o šiandien į Varšuvoje vyksiantį Madonnos koncertą išskrendantis atlikėjas, kitą savaitę krausis lagaminus į Londoną. Ten Selas ketina stebėti Lietuvos atletų kovas Londono olimpiniame stadione.

„Labai norėčiau palinkėti Lietuvos krepšininkams pasitikėjimo savimi ir drąsios. Tegu jie pamiršta viską, žaidžia taip, kaip gali, ir nieko nebijo. Raginu visus lietuvius, kurie gyvena Anglijoje, nepatingėti ir nueiti stebėti krepšinio rungtynių ir kitų mūsų sportininkų kovų. Reikia palaikyti saviškius“, - įsitikinęs grupės „Sel“ lyderis.

Pirmadienio vakarą E. Dragūnas irgi praleido prie televizoriaus. Atidėjęs visus reikalus jis namuose stebėjo plaukikės Rūtos Meilutytės triumfą. Atlikėjas tikino, kad techniniai nesklandumai starto pradžioje, kai viena olimpietė per anksti nėrė į vandenį, privertė jį sunerimti. Jis net pamanė, kad tai tyčinė provokacija.

„Įtariau, kad Rūtai bus dar didesnis stresas, todėl jaudinausi dėl jos. Tačiau plaukimas buvo labai gražus. Džiugu, kad gimsta tokie išskirtiniai talentai kaip R. Meilutytė. Anksčiau apdovanojimus gaudavo amerikietės, australės, o dabar girdėjome ir lietuvės pavardę. Visada mėgdavau stebėti plaukimo varžybas. Ten viskas vyksta labai greitai, tai man ir patinka“, - kalbėjo atlikėjas.

E. Dragūnas nuo pirmos klasės ketverius metus žaidė futbolą. Paskui šešerius metus užsiiminėjo lengvąja atletika, todėl jam ir prie televizoriaus ekrano malonu stebėti olimpinėse žaidynėse pasirodančius lengvaatlečius: „Labai įdomu ir gražu stebėti sportininkus, kurie atlieka sunkius triukus stadione. Labiausiai mano dėmesį kausto bėgimo rungtys ir šuolis į tolį.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.