20-metę olimpietę legvaatletę A. Palšytę vilioja ir mados pakyla

„Turiu ilgas kojas ir nevengiu jų parodyti, todėl ilgus sijonus seguosi retai”, – patikino Londono olimpiados dalyvė lengvaatletė Airinė Palšytė (20 m.). Gimtadienį naujuose namuose Vilniuje atšventusi šuolininkė į aukštį paragavo ir fotomodelio duonos.

Daugiau nuotraukų (1)

Edgaras Maslauskas ("Stilius")

Aug 3, 2012, 1:41 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:04 PM

Šypsena ir gera nuotaika kitus užkrečianti A. Palšytė pastarąjį mėnesį ne tik intensyviai ruošėsi pirmoms olimpinėms žaidynėms, bet ir rado laiko kelioms po pusdienį trukusioms fotosesijoms.

Apie olimpinį medalį svajojanti sportininkė prieš fotoobjektyvą jaučiasi laisvai.

„Džiaugiuosi, kad sulaukiu dėmesio, nors nesu krepšinio atstovė. Fofografuotis man patinka. Tai smagi patirtis”, – sakė 186 centimetrų ūgio A. Palšytė.

Vilnietė prasitarė, kad kiekviena fotosesija jai padėjo savyje atrasti šį tą daugiau.

Tėvų krepšininkų šeimoje užaugusiai lengvaatletei dar neteko eiti podiumu, tačiau ji trokšta išbandyti ir tai.

„Turiu kelias drauges modelius. Jos visada man kalė į galvą, kad fotosesijose būna smagu. Pagaliau tai patyriau ir savo kailiu. Tad neatsisakyčiau pasivaikščioti ir podiumu”, – svarstė naujus gyvenimo iššūkius noriai gaudanti šuolininkė į aukštį.

Olimpietę gyvenimas galėjo nublokšti ne į sportą, o į mados pasaulį.

„Kai mokiausi penktoje klasėje, į mokyklą buvo atėję vienos modelių agentūros atstovai, pagyrė ir pakvietė mane pas juos. Buvau užsidegusi nueiti, bet tuo metu kabinausi į sportą”, – pasakojo 2010 metų pasaulio jaunimo vicečempionė.

Lengvaatletė nevadina savęs veidrodžio verge.

„Rytą pasigražinu kokias dešimt minučių, o jei kur nors einu ir reikia susitvarkyti plaukus, – apie pusvalandį”, – teigė Airinė.

Aukšta, grakšti švelnių veido bruožų sportininkė aklai nesivaiko mados, gali ramiai praeiti pro parduotuvių vitrinas ir nėra priklausoma nuo pirkinių.

„Kasdien rengiuosi taip, kad jausčiausi patogiai, tačiau nenoriu atrodyti pilkai. Iškart po treniruočių stengiuosi susitvarkyti ir atrodyti gražiai.

Kadangi turiu ilgas kojas, nevengiu trumpesnių šortų ar sijonų, suknelių. Stengiuosi, kad apranga pabrėžtų mano grožį, o ne jį paslėptų”, – aiškino olimpietė, nemėgstanti ekstravagantiško stiliaus.

A.Palšytė, kitaip nei kai kurios moterys, nesikankina prie rūbų spintos prieš išeidama iš namų. Jaunatvišką stilių mėgstanti vilnietė drabužius renkasi pagal nuotaiką.

„Nemėgstu ruoštis iš anksto, juk nuotaika dažnai keičiasi. Todėl vieną dieną galiu būti ryški, kitą – apsirengusi juodą ir baltą apdarą”, – dėstė pašnekovė.

Viena gražiausių Lietuvos sportininkių tituluojama A.Palšytė vengia didelių papuošalų, mieliau segi sportuoti netrukdančius kuklius auskarus.

„Nenoriu, kad aksesuarai nukreiptų dėmesį nuo veido bruožų ar išvaizdos”, – paaiškino sportininkė.

Neseniai į naują būstą Vilniuje įsikrausčiusi A.Palšytė atsikratė didelės krūvos rūbų.

„Buvo nelengva, kai reikėjo persivežti visus apdarus.

Didžiąją jų dalį atidaviau savo vaikino seseriai, nes supratau, kad jei metus vieno ar kito rūbo neapsirengiau, jų ir nebeprireiks”, – apie persikraustymo rūpesčius sakė lengvaatletė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.