A. Mamontovas, A. Užkalnis A. Pogrebnojus paviešino slaptas jaunystės nuotraukas

Baimė nuotraukose atrodyti negražiai – dažnas kompleksas, neapleidžiantis žmonių net fotografijomis itin gausiame socialinių tinklų amžiuje. Tačiau dainininkas ir aktorius Andrius Mamontovas, publicistas Andrius Užkalnis, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus – tai tik kelios žinomos asmenybės, nepabijojusios parodyti nereprezentatyvaus savo veido. Paviešinę slaptas savo fotografijas jie norėjo parodyti, kad trodyti „negražiai“ yra gražu, o dažnai ir labai linksma.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2012, 1:52 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:21 AM

A. Mamontovas paviešino paauglystės laikų portretą, kuriame atrodo visiškai nepanašus į save, o A. Užkalnis, patogiai įsitaisęs ant sofutės, pademonstravo savo trijų juostelių treningus, kedus ir plaukuotą krūtinę.

A. Pogrebnojaus vaikystės kadras – neryškus, bet itin išskirtinis, nes jame dizaineris, kaip ir kiti kiemo vaikai, pasipuošęs futbolo apranga, neturinčia nieko bendra su ekstravagantiška dabartine A. Pogrebnojaus išvaizda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.