Šokėjai I. Norkūnienė ir A. Norkūnas susilaukė mergaitės

Šokėjų Ievos Norkūnienės (33 m.) ir Adomo Norkūno (23 m.) šeima jau džiaugiasi pirmagimiu. Žiemą susituokusi pora susilaukė mergaitės.

Ieva ir Adomas tapo tėvais. Pora susilaukė mergaitės.<br>J. Stacevičius
Ieva ir Adomas tapo tėvais. Pora susilaukė mergaitės.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-08-24 16:00, atnaujinta 2018-03-17 04:25

Portalui lrytas.lt A. Norkūnas sakė, kad žmona ir dukrytė jaučiasi labai gerai. Šiuo metu I. Norkūnienė dar ligoninėje, todėl laukia gydytojų nurodymų, kada visa šeima galės vykti namo.

„Labai džiaugiamės, esame labai laimingi. Vaikeliui vardą esame išrinkę, tačiau kol kas išduoti nenorime", - sakė tėčiu tapęs A. Norkūnas.

Neseniai susituokusi pora susipažino LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“. Šiame televizijos šou Ieva teisėjavo, o Adomas šoko poroje su televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūte. Kurį laiką savo jausmus slėpę įsimylėjėliai tik po metų draugystės atvirai prabilo apie artimus santykius.

Televizijos šokių projektuose išgarsėjusi moteris ne kartą yra patikinusi – kitą sezoną jos žydruosiuose ekranuose neišvysime. Portalui lrytas.lt ji yra pasakojusi, kad nuo šios vasaros vieninteliu jos rūpesčiu tapo šeima.

„Norėčiau, kad motinystės atostogos būtų kuo ilgesnės”, - prisipažino ji.

Laukti pirmagimio I. Norkūnienei buvo smagu dar ir dėl to, kad jos vyras Adomas lepino savo išrinktąją kaip tik sugebėjo. „Iš tiesų Adomas įdeda daug pastangų, kad aš gerai jausčiausi. Vaikšto visas laimingas ir labai laukia kūdikio“, - dar laukdamasi mažylės pasakojo Ieva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.