Grožio kambarį bute įsirengusi E. Vaitkevičė atsisakė grožio specialistų paslaugų (video)

Verslininkė ir burleskos šokėja iš Kauno Eglija Vaitkevičė-Fergie jau trejus metus nesilanko grožio salonuose. Jaukų moterišką kampelį savo namuose įsirengusi Eglija ten ne tik pasidaro manikiūrą ir susišukuoja plaukus, bet ir gamina kremus, kvepalus bei atlieka masažą. Specialiai tam ji net įsigijo masažo stalą. „Atlikti masažą ant tam skirto stalo – kur kas patogiau“, – patikino E. Vaitkevičė-Fergie.

Grožio kambarys skirtas tik pačiai kaunietei ir jos artimiesiems. Dukrai ir geriausioms bičiulėms. „Klientų tikrai nelaukiu ir svetimiems masažų neatlieku. Pati puikiai moku masažuoti, tačiau turiu draugų, kurie irgi tai geba labai gerai atlikti“, - pasakojo Eglija.<br>Asmeninis archyvas
Grožio kambarys skirtas tik pačiai kaunietei ir jos artimiesiems. Dukrai ir geriausioms bičiulėms. „Klientų tikrai nelaukiu ir svetimiems masažų neatlieku. Pati puikiai moku masažuoti, tačiau turiu draugų, kurie irgi tai geba labai gerai atlikti“, - pasakojo Eglija.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2012, 12:58 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:06 PM

Grožio kambarys skirtas tik pačiai kaunietei ir jos artimiesiems. Dukrai ir geriausioms bičiulėms. „Klientų tikrai nelaukiu ir svetimiems masažų neatlieku. Pati puikiai moku masažuoti, tačiau turiu draugų, kurie irgi tai geba labai gerai atlikti“, - portalui lrytas.lt pasakojo jaunystėje kosmetologijos mokslus krimtusi Eglija.

Moteris sakė, kad grožio procedūras atlikti namuose jai patinka kur kas labiau negu grožio salonuose. Pasak Eglijos, jai nėra malonu, kai prie jos kūno liečiasi svetimi žmonės.

E. Vaitkevičės-Fergie grožio kambaryje nuolat dega žvakės, kurios sukuria jaukią atmosferą. Malonūs kvapai padeda atsipalaiduoti ir pasijusti kaip tikrame SPA.

Lentynose išdėlioti kvapnūs eteriniai aliejai, iš kurių Eglija gamina kremus, serumus ir kvepalus. „Tai mano hobis. Užuot sėdėjusi baruose ir linksminusis ar namie žiūrėjusi televizorių, gaminu kosmetiką. Su draugėmis kartu. Man tokia veikla yra labai maloni. Ir man, ir mano artimiesiems. Kiti medžioja, žvejoja, o aš štai kuo užsiimu“, - šypsojosi kaunietė.

Moteris sakė, kad parduotuvėse perka tik dekoratyvinę kosmetiką – veido pudrą, akių tušą, lūpų dažus ir akių šešėlius. Kremus naudoja tik savo gamybos. Ir taip jau keleri metai.

Tiesa, nepaisant to, kad Eglija gamina kvepalus, garsių gamintojų parfumerijos ji neatsisako. „Nesu ištikima tik savo kūrybos kvepalams. Man patinka vaikščioti po parduotuves ir uostyti kvepalus. Kiekvieną dieną pati specialiai nesikvepinu, kad užuosčiau aromatus, sklindančius iš aplinkos“, - kalbėjo E. Vaitkevičė-Fergie.

Skaitytojams siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą ir įvertinti Eglijos namų grožio oazę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.