D. Bilevičiūtė grįžo iš Turkijoje vykusio jaunojo modelio konkurso

Trečiadienio popietę Vilniaus oro uoste suspindo dvi taures nešančios ir karūnas dėvinčios jaunosios gražuolės, kurios į Lietuvą sugrįžo po pasisekusio pasirodymo pasauliniame jaunųjų modelių konkurse Turkijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2012, 5:41 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:14 AM

Penkiolikametė Ema Vilkončiūtė laimėjo geriausio jaunojo modelio konkursą, o savo balsu žiuri pavergusi trylikametė Amanda Puškytė džiaugėsi geriausios dainininkės titulu.

„Labai džiaugiausi, kad laimėjau. Tikrai to nesitikėjau, nes konkursas buvo labai rimtas, dalyvavo stiprios varžovės. Buvo be galo daug laimės, nors ten buvau be šeimos, viena“, - džiaugėsi E. Vilkončiūtė, kuriai tai kol kas – didžiausias pasiekimas.

Mergaites Turkijoje lydėjo Daina Bilevičiūtė, kuri ne tik prižiūrėjo dalyves, bet ir pati buvo komisijos nare.

D. Bilevičiūtė pasakojo, kad komisijoje buvo vienas žinomiausių prodiuserių, renkančių modelius, Aleksandras Vasiljevas bei garsiojo Louiso Armstrongo anūkas Charlesas.

„Aš jį į Lietuvą atvešiu, nes jis labai susidomėjo mūsų šalimi“, - teigė D. Bilevičiūtė, kuri atskleidė, jog dabar ketina šturmuoti Holivudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.