Mada besidomintys pramogų pasaulio atstovai susirinko atšvęsti dvigubo vakarėlio

„Labai norėčiau šiandien pristatyme matyti neeilinius žmones – tikiu, kad jie tokie ir bus. Mes dėl šito vakaro dirbome ištisus metus, tad noras paprastas“, – šypsodamasis sakė jaunasis dizaineris Robertas Kalinkinas trečiadienio vakarą sostinės „Siemens“ arenoje pristatęs savo naują, 2013 metams skirtą, pavasario-vasaros kolekciją.

TV6 televizijos gimtadienio vakarėlis.<br>T. Bauras
TV6 televizijos gimtadienio vakarėlis.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2012, 11:02 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:01 AM

Įvertinti menininko kūrybos į didžiulę areną atvyko būrys Lietuvos mados, pramogų ir verslo pasaulio atstovų.

Specialioje, tik kolekcijos pristatymo vakarą veikiančioje, parduotuvėje mada besidomintys žiūrovai galėjo apžiūrėti ir įsigyti madingų rudens sezono drabužių – čia buvo parduodami šilti paltai, stilingi švarkai ir elegantiškos suknelės. Ši parduotuvė – tai tik viena iš svečiams paruoštų vakaro staigmenų.

Organizatoriai pasirūpino, kad susirinkusieji patektų į netradicinę aplinką, todėl „Siemens“ areną stengėsi paversti išskirtine ir dar nematyta erdve. Kolekcijos pristatymo atvykusius pasižiūrėti svečius jau prie „BMW klubo” pasitiko atlikėjas Leonas Somovas, kurio kurta muzika tapo pagrindiniu garso takeliu.

Tuo pačiu čia simboliškai dešimto mėnesio dešimtą dieną vyko ir dešimtasis TV6 televizijos gimtadienis. Mados, sporto, greičio, adrenalino, kulinarijos ir ekstremalių pramogų mėgėjus suvienijusi televizija nusprendė savo jubiliejinį gimtadienį paminėti su trenkmu.

Ši ypatinga proga buvo švenčiama kaip pridera – ne pagal taisykles. Dizainerio R. Kalinkino kolekcija, stereotipus laužantis Jazzu ir L. Somovo muzikinis duetas, teatrališka Gyčio Ivanausko choreografija ir bei kirpimo meistro Valerijaus Gigevičiaus eksperimentai – visa tai galėjo išvysti į vakarėlį susirinkę svečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.