Cerkvėje susituokė šokėja K. Jeremian su mylimuoju Mantu (papildyta video)

Po kelis mėnesius trukusios draugystės aukso žiedus Vilniuje sumainė šokėja Karina Jeremian (29 m.) ir jos išrinktasis Mantas Daniškevičius (26 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 22, 2012, 10:51 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:14 PM

Vasaros pabaigoje susižadėjusios poros tuoktuvių ceremonija vyko Vilniaus senamiestyje esančioje Vilniaus Šv. Mikalojaus cerkvėje. Dailiai pasipuošusi Karina nebeslėpė ir kiek padidėjusio pilvuko – jaunavedžiai netrukus sulauks ir pirmosios atžalos. Būtent nėštumas sutrukdė K. Jeremian ir šiais metais dalyvauti televizijos šokių projekte „Šok su manimi“, kuriame ji prieš kelerius metus ir išgarsėjo.

Jaunikis juodos spalvos „Mercedes-Benz" automobiliu pirmasis atvyko prie cerkvės. Kartu su liudininku Tomu jis laukė atvykstant jaunosios cerkvės viduje.

Pasirodžius gėlėmis puoštam senoviniui „Bentley" automobiliui iš jo išlipo nuotaka. Kariną prie altoriaus lydėjo jos tėtis Olegas. Didžiąją dieną šokėja pasipuošė nėriniais puošta ilga suknele, kurią parsisiuntė iš Ispanijos.

Vestuvių ceremonija truko pusę valandos. Išėjusius iš cerkvės jaunavedžius pasitiko rožių žiedlapių lietus. Svečiai vaišinosi putojančiu vynu ir linkėjo jauniesiems laimės. „Sveikiname!", - kelis kartus garsiai rusų kalba sušuko šventės dalyviai.

„Esame labai laimingi, viskas labai gerai. Nuostabus jausmus", - trumpai portalui lrytas.lt sakė Karina, po tuoktuvių pasirinkusi dvigubą pavardę - K. Jeremian-Daniškevičės. Karina sakė, kad medaus mėnuo jau suplanuotas, tačiau kelionę kuriam laikui su vyru atidėjo.

Po oficialios dalies jaunųjų laukė puota Vilniuje esančiame „Belmonto" pramogų ir poilsio centre. Karina pasakojo, kad šventėje dalyvaus beveik 60 svečių. Nemažai jų į vestuves specialiai atvyko iš Rusijos ir Ukrainos.

Oficialioje vestuvių ceremonijoje be jaunųjų artimųjų cerkvės kiemelyje buvo matyti ir gerai žinomų veidų. Poros pasveikinti atvyko buvęs K. Jeremian partneris televizijos šokių projekte parlamentaras Žilvinas Šilgalis su žmona Lina ir Karinos bičiulė šokėja Viktorija Kunauskaitė.

Į Lietuvą 2005 metais pirmą kartą atvykusi K. Jeremian pradėjo šokti su Justinu Duknausku. Su juo tapo Lietuvos Lotynų Amerikos sportinių šokių čempionais. Po kurio laiko jauna moteris už šokių partnerio ištekėjo, tačiau 2010 metais jų santuoka iširo. Visai neseniai Karina buvo peršama su milijonieriumi pokerio lošėju Antanu Guoga, kuris jai padėjo įsirengti Vilniaus Gedimino prospekte esančią šokių studiją „Soul Lounge". Visą tą laiką Antanas ir Karina tikino esantys tik labai geri draugai.

Egzotiškų bruožų K. Jeremian tėtis – armėnas, tačiau niekuomet negyvenęs Armėnijoje, o motina – rusė, turinti ukrainietiško, Kubanės kazokų ir net turkiško kraujo. Abu tėvai – medikai, gyvena Kaliningrade. Karina turi dvi seseris: Nataliją ir Gayanę. Vyresnioji sesuo Natalija Sovietų Sąjungoje vykusiame grožio konkurse yra laimėjusi trečiąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.