Į skolas įklimpęs buvęs „N.E.O“ narys T. Lukoševičius trukdo antstoliams parduoti jo butą

Antradienį neįvyko varžytinės, kurių metu turėjo būti parduotas vaikinų grupės „N.E.O“ buvusio nario Tado Lukoševičiaus butas. Garbaus atminimo dainininko Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio sūnaus butas iš varžytinių buvo parduodamas jau trečią kartą, tačiau nė karto neatsirado šiuo nekilnojamuoju turtu susidomėjusių pirkėjų.

T. Lukoševičiaus jau kurį laiką ieško policija.<br>V. Balkūnas
T. Lukoševičiaus jau kurį laiką ieško policija.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Nov 13, 2012, 3:13 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:55 AM

Būstas dar kartą bus parduodamas kitais metais

Tokia situacija galėjo susiklostyti, nes yra ribotos galimybės apžiūrėti T. Lukoševičiaus butą, esantį Žirgo gatvėje. Buvęs dainininkas atsisako į butą įleisti potencialius klientus.

„Šiandieninė nekilnojamojo turto rinka yra tokia, kad sunku parduoti būstą varžytinių būdu“, – pripažino antstolis Irmantas Gaidelis.

I. Gaidelis lrytas.lt pasakojo, kad T. Lukoševičiaus elgesys apsunkina būsto pardavimą. I. Gaidelis spėja, kad buvęs dainininkas taip elgiasi, nes antstolių parduodamame bute dar gyvena jo mama.

T. Lukoševičiaus butą parduoti varžytinių būdu buvo nuspręsta jau prieš pusantrų metų. Pirmą kartą už butą buvo siūloma 500 tūkst. litų suma. Neatsiradus pirkėjui, ji sumažėjo iki 380 tūkst. litų. Antradienį buvo prašoma apie 373 tūkst. litų.

Ketvirtąsias varžytines dėl T. Lukoševičiaus būsto planuojama surengti po Naujųjų metų, kai bus įvesta elektroninė varžytinių sistema. I. Gaidelis pažymėjo, kad ketvirtosios varžytinės gali ir neįvykti, jei T. Lukoševičius grąžins skolą ar sudarys taikos sutartį su kreditoriumi.

Ieškomas policijos

Į varžytines T. Lukoševičius neatvyko. Jo jau nuo birželio mėnesio ieško policija. Buvęs dainininkas kaltinamas apgaulės būdu pasisavinęs 400 tūkst. litų. Jam gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Pareigūnai kaltinamojo nesuranda jau keletą mėnesių, o už informaciją apie T. Lukoševičiaus vietą, yra siūlomas atlygis. Kauno naktinio klubo „Mojo Lounge“ bendraturtis Giedrius Ambrazevičius socialiniame tinkle „Facebook“ publikavo teismo prašymą suimti T. Lukoševičių, o greta dokumento nuotraukos paskelbė, kad asmeniui, suteikusiam informacijos apie 400 tūkst. litų pasisavinimu kaltinamo T. Lukoševičiaus buvimo vietą, skirs 500 litų premiją.

Prieš dvejus metus „Lietuvos rytui“ T. Lukoševičius pripažino, kad jo pečius slegia buto paskola, įvairūs įsipareigojimai. Tačiau buvęs dainininkas griežtai neigė kalbas, esą jis apgaulės būdu pasisavino didžiulę sumą pinigų, o iš grupės „N.E.O“ po 7 metų bendradarbiavimo buvo išmestas dėl žalingų įpročių.

„Kas šiuo metu Lietuvoje neturi skolų? Visi. Bet tai, kad apgaule pasisavinau tūkstančius litų, – nesąmonė. Šmeižtas, kurį skleidžia kauniečiai.

Bet man į tas kalbas nusispjauti. Nežinau, kas sugalvojo, kad aš vartoju narkotikus, alkoholį.

Visoje Lietuvoje dabar vyksta karas. Visi ant visų pikti. Neturiu laiko galvoti, kas ir kodėl taip kalba. Tuo metu buvo nemalonu, bet praėjo, ir tiek.

Aš, kaip ir visi jauni žmonės, kiekvieną savaitgalį einu į klubus. Visi vartoja alkoholį. Bet manęs niekas nėra užfiksavęs girto. Viešumoje negeriu iki komos būsenos kaip kiti muzikos atstovai.

Nemeluosiu – esu bandęs narkotinių medžiagų Londone. Bet nėra taip, kad man jų reikia“, – tuomet aiškinosi T. Lukoševičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.