Išsipildė V. Šapranausko sūnaus Gyčio svajonė vadovauti barui

Televizijos laidų vedėjas Gytis Šapranauskas pradėjo vadovauti naujam britiško stiliaus barui Vilniuje, Vokiečių gatvėje. „Tas Pubas“ lankytojams duris atvers tik penktadienį, tačiau atidarymo išvakarėse bare vyko „prisirašymo“ vakarėlis. Į jį susirinko būrys Gyčio draugų: Ugnė Skonsmanaitė, Jazzu, Aras Vėberis, Sisi merginos, Radistai, Ramūnas Rudokas, Dunis, Rolandas Skaisgirys, Ernesta Elzbergaitė, Alkas Paltarokas ir kiti.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Nov 16, 2012, 12:35 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:48 AM

„Tai buvo sena svajonė ir man pasiūlė pavadovauti šiam projektui. Norėjau išbandyti save, tai ir bandau“, - sakė G. Šapranauskas.

Paklaustas, kaip ketina suderinti vadovavimą „pub'ui“ su darbu televizijoje, Gytis pradėjo juoktis. Anot jo, Lietuvoje visi dirba bent tris darbus – kitaip neišgyvensi.

„Aišku, mano vadovaujamas baras bus išskirtinis. Pasižiūrėkite – jis jau išskirtinis! Visų pirma, tai ne baras, o „pub'as“. Mes siūlome ne tik alaus, bet ir alaus kokteilių. Todėl alkoholiniai gėrimai pas mus nėra labai stiprūs“, - kalbėjo Gytis.

Baras lankytojams siūlo 18 rūšių alaus, užkandžių, klasikinių kokteilių ir vadinamųjų „shot‘ų“, kuriuos, išlaikant neformalią britiško baro atmosferą ir tradicijas, lankytojai užsisakinės prie baro. Kaip sako pats G. Šapranauskas, „Tas Pubas“ turėtų būti „šviesi vieta linksmiems žmonėms“.

Kiek anksčiau „Tas Pubas“ patalpose buvo įsikūręs „Čili Kaimas“. Restorano palikimas – interjeras. Stambios taisyklingos formos sijos ir dalis sienų dabar perdažytos baltai. Taip bare sukurtas šviesos įspūdis. Viena siena palikta tokia, kokia buvo – skaldytų senų plytų, tad „pub'as“ primena Vesterno filmuose rodomus barų ir britiškų „pub'ų“ mišinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.