D. Baumila prabilo apie slaptą romaną su R. Židonyte

Šokių aikštelė suvedė dar du žmonės - Donatas Baumila prisipažino nebegyvenantis su žmona ir šiltus jausmus jaučiantis savo šokių partnerei Rasai Židonytei. Pora kartu sukasi ant projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ parketo, o apie jų slaptus santykius gandai sklando jau seniai.

Neseniai Donatas ir Rasa lankėsi Egipte.<br>LNK
Neseniai Donatas ir Rasa lankėsi Egipte.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2012, 9:27 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:36 AM

„Taip, mes su Rasa esame pora ir jau kurį laiką gyvename kartu. Smerkiančiųjų atakoms esame pasiruošę. Ir Rasos dėl to, kas įvyko, kaltinti nereikėtų. Ji nebuvo mūsų skyrybų su žmona priežastis. Ji buvo pasekmė. Problemų tarp mūsų su Daine buvo jau seniai. Galiausiai nutarėme nebesislėpti - norime būti sąžiningi su visais“, - delfi.lt pasakojo D. Baumila.

Neseniai pora lankėsi Egipte - šią kelionę jiems laimėti padėjo gausus gerbėjų būrys. Judviejų paskyroje „Facebook“ filmukas su šokių žingsnelius oro uoste mokančiais skrydžių palydovais ir pilotais sulaukė net 2,5 tūkstančio gerbėjų ir nukonkuravo kitas šokių projekto poras.

Su žmona Daine D. Baumila augina dvejų metukų dukrą Smiltę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.