Radžis pasipuošė nauja stilinga šukuosena

Nuotakos įnirtingai ieškantis dainininkas Radžis Aleksandrovičius ištikimas klasikai. Kelnės, švarkai, batai – visos garsiausio Lietuvos romo stiliaus detalės nepavaldžios laikui. Tačiau šeštadienį atvykęs į LNK šou „Radžis ieško žmonos“ tiesioginę transliaciją vyras dėl jo širdies kariaujančias paneles pribloškė jam neįprasta jaunatviška šukuosena.

Nauja Radžio šukuosena.
Nauja Radžio šukuosena.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-26 19:02, atnaujinta 2018-03-15 02:43

„Šįkart apsikirpau šiek tiek kitaip nei visada. Man tikrai patinka. Toks atsinaujinęs jaučiuosi, į veidrodį maloniau žiūrėti. Smagu, kad ir žmonės pastebi. Kardinalių pokyčių nemėgstu, bet aplinkinių pagyras visada malonu girdėti“, – savo pasikeitimus komentavo turbūt geidžiamiausias šalies viengungis.

1980-ųjų stiliaus kirpimas patiko ir Radžio nuotakoms. „Sakiau, kad Radžis – pankas, o jūs netikėjot“, – juokavo projekto „Radžis ieško žmonos“ senbuvė Elena Jurgaitytė. Beje, Elenos šukuosena irgi panaši. Mergina jau kurį laiką vaikšto viename šone nusiskutusi plaukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.