Su vaikinu pastebėtas R. Kirilkinas: „Šiuo metu mano širdis laisva“

Dainininkas Ruslanas Kirilkinas – vienas iš nedaugelio Lietuvos homoseksualų, atvirai prisipažįstančių apie savo lytinę orientaciją. Tad nieko nuostabaus, kad pasirodęs viešumoje su vyriškiu, iškart imamas su juo poruoti. Taip nutiko ir šią savaitę, kai į vieną renginį R. Kirilkiną palydėjo vyriškis, užminęs mįslę, ar praėjus dviems metams po Ruslano ir jo sutuoktinio Jarmo Skono skyrybų, dainininko širdis vėl užimta.

Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Nov 29, 2012, 6:30 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:16 AM

Tačiau Ruslanas purto galvą: „Šiuo metu vaikino neturiu“.

Atlikėjas tikina į renginį atėjęs su senu geru draugu.

Prieš dvejus metus Ruslanas išsiskyrė su teatro režisieriumi Jarmo Skonu. Keletą metų trukusi santuoka, anot Ruslano, nutraukta abipusiu sutarimu.

„Taip turėjo būti. Kelio atgal nėra. Ant griuvėsiu pilies nepastatysi. Viskas tik į gerą“, - įsitikinęs jis.

Per tuos dvejus metus Ruslanas sako turėjęs meilės ryšių, tačiau šiuo metu jo širdis laisva.

Paklaustas, ar Lietuvoje nesudėtinga jam susirasti antrąją pusę, dainininkas patikina – tikrą meilę sunku rasti tiek Afrikoje, tiek Lietuvoje, tiek bet kurioje šalyje.

Atlikėjas šiuo metu paskendęs darbuose, todėl meilės nepasigenda.

„Esu susikoncentravęs į darbą. Antra pusė, tikiuosi, vieną dieną pasibels į mano duris“, - sako į televiziją grįžęs atlikėjas.

R. Kirilkinas šiuo metu pasinėręs į BTV projekto „Muzikinė kaukė“ filmavimus. Šiame projekte jis, kaip ir kiti Lietuvoje žinomi atlikėjai, įkūnija pasaulines žvaigždes.

„Man tai – tikras iššūkis, yra ko išmokti. Reikia daug darbo įdėti“, - patikina Ruslanas.

Dainininkas juokiasi, kad sunkiausia jam bus išpildyti vieną iš užduočių - tapti Rosita Čivilyte. Ruslanas svarsto, kaip reikės pakeisti balso tembrą. O ir moters jis niekada nėra įkūnijęs.

Šiuo metu Vilniuje gyvenantis atlikėjas veiklos turi ir už televizijos ribų.

„Prieš Kalėdas - įtemptas metas, nes daug koncertų, tačiau esu po atostogų Amerikoje ir Meksikoje esu jėgų sukaupęs“, - darbo stoka nesiskundžia R. Kirilkinas.

Neseniai Ruslanas Lietuvą šokiravo „Nuo…iki…“ laidoje atvirai prisipažinęs apie savo priklausomybes.

„Ketverius metus buvau priklausomas nuo lošimų ir alkoholio. Lošdamas iššvaisčiau apie pusę milijono litų ir buvau skolingas daugeliui draugų bei pažįstamų. Susiėmiau tik tada, kai netekau mylimo žmogaus“, - pasakojo R. Kirilkinas.

Tačiau dabar Ruslanas tikina, kad toks viešas prisipažinimas jo gyvenimo nepakeitė.

„Man svarbu tik artimųjų nuomonė. Niekas kitas negali man išrašyti gyvenimo instrukcijos. Nenorėčiau, kad ta uodega vilktųsi. Tai praėjęs etapas. Tos priklausomybės – jau praeitis. Šiuo metu gyvenu visiškai kitaip“, - sako jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.