Su žmona Elle į Lietuvą atvykęs Ž. Grigaitis jos į labdaros renginius nesiveda

Antradienio vakarą Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre (LNOBT) vyko paramos fondo „Orfėjo lyra“ organizuojamas koncertas, kuriame tarp daugelio garsių svečių pasirodė dažnas vakarėlių lankytojas, verslininkas Žilvinas Grigaitis. Į renginį jis ketino atvykti ne vienas, o su dar Lietuvoje nematyta žmona Elle Martin, tačiau renginyje į parankę jam įsikabinusi buvo ne žavioji australė, o bičiulė, mados namų „Cantas“ vadovė, Jolanta Mikalajūnienė. Paklaustas, kodėl į renginį jis atvyko be šiuo metu Lietuvoje viešinčios žmonos, Ž. Girgaitis atsakė: „Dėl tam tikrų priežasčių ji negalėjo atvykti. Tačiau pažadu, jog netrukus ją pamatysite.“

Žilvinas Grigaitis pirmadienį Operos ir baleto teatre vykusiame paramos koncerte lankėsi be Lietuvoje viešinčios žmonos Elles.<br>V. Balkūnas
Žilvinas Grigaitis pirmadienį Operos ir baleto teatre vykusiame paramos koncerte lankėsi be Lietuvoje viešinčios žmonos Elles.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2012, 11:44 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:01 PM

Dar visai neseniai išrinktosios gimtinėje Australijoje atostogavę sutuoktiniai prieš atvykdami į Lietuvą spėjo aplankyti ir Prancūziją, ir jos traukos centru vadinamą romantiškąjį Paryžių. Jaunavedžių pasirodymo Lietuvoje daugelis laukė su nekantrumu. Tačiau ilgai po devyniais užraktais slėpęs savo balandžio mėnesį prie altoriaus vestą žmoną Ž. Grigaitis dangsto iki šiol.

Panašu, kad sugrįžęs į Vilnių verslininkas skuba prisidėti prie gražių iniciatyvų puoselėjimo. Tą pačią dieną jis dalyvavo Maltos ordino organizuojamoje gerumo akcijoje, kur drauge su baroniene Annbel von Bechtolsheim, iliuzionistu Mantu Wizard, grupės „Šarka“ nare Kristina Ivanova ir Gintare Valaityte bei televizijos laidų vedėju Marijumi Žiedu kulinarijos laboratorijoje „Čiop čiop” virė Vilniaus miesto centre nemokamai dalinamą sriubą.

Praėjusią savaitę portalo lrytas.lt žurnalistai Ž. Grigaitį su žmona pastebėjo besilankančius VĮ „Registrų centre“, kur jiedu tvarkėsi nekilnojamo turto dokumentus. Pasiteiravus apie naują pirkinį Ž. Grigaitis patikino, kad nei jis, nei Elle būsto neįsigijo – Lietuvoje jie tvarkėsi seno būsto dokumentus.

Portalo lrytas.lt žiniomis, pora Lietuvoje ilgai užsibūti neketina – jie jau kraunasi lagaminus į Londoną, kuriame Ž. Grigaičio laukia darbas ir verslo susitikimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.