Aktorius A. Mickevičius tapo fotomenininku ir atidarė savo nuotraukų parodą

Ne paslaptis, kad aktorius Aistis Mickevičius turi daugybę talentų: veda laidas, vaidina, kuria kvepalus. Galbūt dar ne toks gerai visiems žinomas ir atskleistas dar vienas jo talentas bei pomėgis – fotografija. Įrodydamas tai, sekmadienio vakarą jis nusprendė pasikviesti artimiausius bičiulius ir choreografo Šarūno Kirdeikio vadovaujamoje šokių studijoje „Show Makers Akademija“ atidarė savo darbų parodą „Voyage, Voyage“.

Aistis Mickevičius atidarė fotografijos parodą „Voyage, Voyage“.<br>V. Balkūnas
Aistis Mickevičius atidarė fotografijos parodą „Voyage, Voyage“.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-16 23:09, atnaujinta 2018-03-14 14:35

Pasveikinti menininko atvyko geriausi jo draugai ir pramogų pasaulio atstovai. Vakaro metu Aistis dalinosi savo įspūdžiai ir kvietė visus ne tik apžiūrėti fotografijos parodos, bet ir drauge pajusti Kalėdų dvasią bei pasivaišinti vynu ir imbieriniais sausainiais. Prie patikusių nuotraukų susirinkusieji galėjo pridėti iš socialinio tinklo žinomą į viršų pakelto nykščio ženkliuką „Like“. Taip buvo sprendžiama, kuri aktoriaus daryta nuotrauka profesionaliausia ir labiausiai traukianti akį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.