Radžis prisipažino, kad vedyboms dar nesubrendo

Televizijos eteryje intensyviai žmonos ieškantis dainininkas Radžis Aleksandrovičius (25 m.) iškart po šio projekto nė su viena jo dalyvių neketina eiti prie altoriaus. „Gal kada nors, gal padraugavus, gal kai labiau subręsiu”, – „Stiliui” prisipažino į koncertų sūkurį pasinėrusi žvaigždė.

Ir pats tu­riu mi­nu­sų – kar­tais esu karš­ta­ko­šis, neap­gal­vo­jęs ga­liu ką nors ap­šauk­ti. Ta­čiau vėl tai­kau­si, sten­giuo­si iš­veng­ti konf­lik­tų, mo­ku nu­si­leis­ti. Me­tams bė­gant tam­pu lanks­tes­nis, at­lai­des­nis”, – at­vi­ra­vo dai­ni­nin­kas.<br>R. Neverbickas
Ir pats tu­riu mi­nu­sų – kar­tais esu karš­ta­ko­šis, neap­gal­vo­jęs ga­liu ką nors ap­šauk­ti. Ta­čiau vėl tai­kau­si, sten­giuo­si iš­veng­ti konf­lik­tų, mo­ku nu­si­leis­ti. Me­tams bė­gant tam­pu lanks­tes­nis, at­lai­des­nis”, – at­vi­ra­vo dai­ni­nin­kas.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Dec 18, 2012, 1:17 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:42 PM

Šiuo metu Radžiui svarbu ne tik LNK televizijos projektas „Radži ieško žmonos”, bet ir koncertai. Šventinį laikotarpį dainininkas skiria savo dainų gerbėjams, todėl ir į Panevėžį pas globėją Vidą grįš tik trumpam, antrąją Kalėdų dieną.

„Labai džiaugiuosi, kad turiu nemažai koncertų, žmonės manęs klausosi, jiems patinka mano naujasis albumas. Neturiu kuo skųstis”, – kalbėjo atlikėjas.

Radžiui patinka, kad turi daug gerbėjų moterų. Tačiau yra ir tokių, nuo kurių jam tenka slapstytis.

„Yra tokių moterų, panelių, kurios pačios lipa ant sprando. Kam tokios patiktų? Gal čia dabar tokia mada, kad ne vyrai kovoja dėl merginų, o jos dėl mūsų?

Man tai atrodo nevyriška! Juk vyras turi stengtis dėl moters, o ne atvirkščiai. Nekalbu apie savo dainų gerbėjas, galvoje turiu vyro ir moters jausmus. O gerbėjams reikia parodyti dėmesį ir jie atsidėkodami klausosi mano dainų”, – samprotavo Radžis.

Televizijos projekte Radžio širdies siekiančios merginos, jo manymu, kovoja ne dėl jo, o daugiau tarpusavyje. Yra rungtys, kurias atlikusios merginos nustebina vaikiną. Tas nustebinusias R.Aleksandrovičius ir palepina pasimatymais ar kelione.

Neseniai Radžis su viena iš dalyvių Daiva Pudžemyte lankėsi meilės mieste Paryžiuje. Jam patiko šis miestas, su mergina jis puikiai praleido laiką. Ar Daiva turi daugiau galimybių nei kitos užkariauti jo širdį?

„Tuo metu ji turėjo daug galimybių, o dabar vėl viskas prasideda tarsi iš naujo. Projektas nestovi vietoje, atsiranda naujų merginų, kurioms dovanoju dėmesį”, – aiškino Radžis.

Kokius reikalavimus jis kelia būsimai savo širdies draugei? Ji turėtų būti moteriška, ryškiau pasidažiusi, pasipuošusi, turinti ką pasakyti. Taip pat ji turėtų dirbti, o ne nuolat sėdėti namuose.

„Man reikia tokios, kuri mokėtų atsakyti, turėtų savo nuomonę, nebūtų tylenė. Nebijau, kad stipri moteris mane pakištų po padu. Tai susitarimo reikalas. Nei pats ketinu savo merginą valdyti, nei leisčiausi, kad taip elgtųsi su manimi. Tačiau ji negali būti šiurkšti.

Esu tikras, kad tobulų nėra, tokios nė neieškau.

Ir pats turiu minusų – kartais esu karštakošis, neapgalvojęs galiu ką nors apšaukti. Tačiau vėl taikausi, stengiuosi išvengti konfliktų, moku nusileisti. Metams bėgant tampu lankstesnis, atlaidesnis”, – atviravo dainininkas.

Radžis dar nežino, kas yra meilė, – tokio jausmo merginai jis nebuvo patyręs. Tačiau susižavėjimas jam pažįstamas.

„Anksčiau net nebuvo minties, kad galėčiau įsimylėti. Negalvojau apie jausmus. Susitinki, pabūni ir eini savo keliais. Niekada nemaniau, kad televizijoje galima rasti antrąją pusę”, – kalbėjo pašnekovas.

Radžis mano, kad jam dar anksti susisaistyti romantiniais ryšiais. Be to, ir būrėja jam yra sakiusi, kad kol kas turėtų išsilakstyti ir pašėlti, o pirmoje vietoje turėtų būti darbas.

„Aš nemeluoju, nes pats vis dar noriu daug – ir tos, ir kitos. Gal tai ir vaikiška, bet jaučiuosi taip. Būna, kad susižaviu mergina, pabendraujame, padraugaujame. Tačiau apie vestuves tikrai negalvoju!” – išrėžė geidžiamas jaunikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.