I. Kazlauskaitė džiaugiasi pirmomis kalėdinėmis dovanomis

Kalėdos dar tik kitą savaitę, tačiau dainininkė Ingrida Kazlauskaitė jau džiaugiasi pirmosiomis dovanomis. Šiemet Kalėdų Senelis, anot Ingridos, puikiai žinojo jos norus.

Kalėdų proga I. Kazlauskaitė dovanų gavo mažytę orchidėją ir kuponų, grožio paslaugoms.<br>"LR" archyvas
Kalėdų proga I. Kazlauskaitė dovanų gavo mažytę orchidėją ir kuponų, grožio paslaugoms.<br>"LR" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Dec 22, 2012, 9:38 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:31 AM

Prodiuserinė Edvardo Žičkaus komanda suorganizavo kalėdinį vakarėlį, kurio metu bendradarbiai keitėsi dovanėlėmis. I. Kazlauskaitė tikino, kad vakaras jai paliko puikius įspūdžius.

„Sveikinome vieni kitus, pildėme svajones, darėme stebuklus. Geros emocijos liejosi per kraštus“, - džiaugėsi pavykusiu vakaru dainininkė.

Ingrida nepanoro atskleisti, kas buvo jos slaptas Kalėdų Senelis, jai įteikęs itin mažą orchidėją ir kuponus įvairioms grožio procedūroms. Pati dainininkė kuponų nesureikšmino, tačiau su užsidegimu kalbėjo apie gėlę. Orchidėja – tai jos mėgstamiausias augalas. Todėl dovanų maišelyje pamačiusi miniatiūrinę gėlę Ingrida labai apsidžiaugė.

„Aš esu išprotėjusi dėl orchidėjų. Už šias gėles vyrui galėčiau atleisti visas nuodėmes“, – juokėsi I. Kazlauskaitė.

Anot jos, svarbiausia yra ne dovana, o parodytas dėmesys. Sunku išsiaiškinti, kas patinka kolegoms, todėl ji dėjo daug pastangų norėdama sužinoti, ko trokšta žmogus, kuriam ji turėjo dovanoti dovaną. Ingrida kvatojo, kad visiems tai sukėlė daug vargo. Galų gale buvo nuspręsta pakabinti lapą, ant kurio užrašytos visų svajonės.

Paklausta, ar jau turi visas dovanas draugams ir artimiesiems, I. Kazlauskaitė pripažino, kad dovanas nupirko tik tėvams, todėl artimiausiomis dienomis bėgs į parduotuvę ieškoti dovanų draugėms.

„Teko ilgai sukti galvą, ką padovanoti vienam ar kitam. Tačiau vieną dieną supratau, kad laikas spaudžia. Šokam, bėgam, lekiam, kol galų gale pastebime, kad reikia nebe galvą sukti, o dovanas pirkti“, – kalbėjo I. Kazlauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.