Naująja šokių karaliene tituluojama K. Nemycko: „Laimėjimas projekte man yra didelis tautos įvertinimas“

„Šokiai man užaugino sparnus“, – neslėpdama džiaugsmo ašarų po sekmadienį vykusio didžiojo LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ finalo prisipažino jo nugalėtoja Katažina Nemycko. Pasak jos, emocijos ir stresas šokant lemiamus šokius patrigubėjo – ji jaudinosi ne tik už save ir savo partnerį Dainių Dimšą, tačiau nenorėjo nuvilti ir gausaus gerbėjų būrio. Poros pasirodymus salėje susirinkusi publika palaikė gausiai plojimais, o televizijos žiūrovai negailėjo balsų.

Nors pasiruošimas kiekvienam pasirodymui pareikalavo itin daug jėgų, Katažina sako, kad tai atsipirko su kaupu.<br>J. Stacevičius
Nors pasiruošimas kiekvienam pasirodymui pareikalavo itin daug jėgų, Katažina sako, kad tai atsipirko su kaupu.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jan 1, 2013, 7:38 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:53 AM

„Šis laimėjimas – tai didžiulis tautos įvertinimas, kurį apibūdinti tiesiog trūksta žodžių, – sakė ji ir skubėjo pridurti, kad to, kas įvyko, ji dar nespėjo suprasti. – Žinau tik viena, kad kai praeis ta euforija – daug verksiu, nes bus labai liūdna, kad viskas baigėsi.“

Nors pasiruošimas kiekvienam pasirodymui pareikalavo itin daug jėgų, Katažina sako, kad tai atsipirko su kaupu: ji išmoko daug naujų šokių žingsnelių, patobulino laikyseną, be to – net atsikratė kelių papildomų kilogramų. „Fiziškai jaučiuosi daug tvirtesnė ir lengvesnė. Negaliu nustoti šokti, kad nedingtų šis jausmas“, – juokėsi ji.

Tačiau kruvinas darbas ir bemiegės naktys neliko nepastebėti – vidinis noras viską padaryti tobulai iki menkiausių smulkmenų ir nuoširdus tikėjimas šokiu pavergė televizijos žiūrovų širdis ir atvedė porą iki finalo. Jame, be garbės būti geriausiais, jiedu taip pat laimėjo 25 tūkst. litų. Paklausta, kur išleis laimėtus pinigus, Katažina atsikvėpė – pasak jos, šokdama ji mažiausiai galvojo apie piniginį prizą, todėl kur investuos laimėtą sumą – neatskleidė.

Tuo tarpu dar anksčiau užkulisiuose kita šokių projekto dalyvė Jurga Anusauskienė prasitarė, jog Katažinos mylimasis Deivydas Zvonkus užsiminė, kad jei Katažina taps laimėtoja, pinigus jis norėtų skirti poros vestuvėms. Pati Katažina iš tokių kalbų tik juokiasi. „Ar ne? Štai, kas vyksta man už akių. Tačiau Deivydu aš pasitikiu. Sėdžiu dabar ir laukiu, kas bus“, – kvatojosi ji. Tuomet atsisuko į greta stovinčią pirmąją Deivydo žmoną Nataliją Bunkę ir nusišypsojusi tarė: „Natalija, mūsų šeimos vadybininkė, gal ką suorganizuos“.

Ne paslaptis, kad bet kokio konkurso lyderiams laikui bėgant kiti dalyviai ima pavydėti, dažnai stengiasi kaip nors pakenkti. Tačiau Katažina griežtai paneigė mitą apie projekte vykusias intrigas. Pasak jos, jokios konkurencijos nesijautė ir net priešingai – visa komanda buvo itin draugiška ir paslaugi.

„Turbūt jau visi spėjo pastebėti, kokia esu emocinga. Esu tėvuko kopija – jis nuolat dėl visko susijaudina ir pravirksta, net jei nieko ypatingo nevyksta. Dėl to visur po suknele prisikaišiojau servetėlių – žinojau, kad verksiu“, – pasakojo projekto laimėtoja.

Katažina tikino sunkiai įsivaizduojanti, kaip reikės atprasti nuo ritmo, kuriuo gyveno pastaruosius keturis mėnesius, tačiau užsiminė, kad šokti ketina ir toliau. Iš dainavimo duoną valganti atlikėja patikino, kad muzika jai vis dar yra svarbiausia veiklos sritis, tačiau šokiai ją taip įkvėpė, kad greičiausiai studijos duris ji varstys ir toliau. Tiesa, viena, su Dainiumi ar kitu partneriu – dar neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.