Verslininko T. Karoso sūnus sumušė atlikėją Milisandrą

Grupės „Patruliai“ lyderio Algirdo Radzevičiaus šeimai didžiosios žiemos šventės nebuvo džiugios. Kūčių išvakarėse viešoje vietoje, matant daugeliui žmonių, buvo stipriai sumušta jo žmona, atlikėja Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė. Moterį  „Akropolio" stovėjimo aikštelėje talžė žinomo verslininko, „Čili Holdings“ savininko Tado Karoso sūnus Jonas (23 m.).

Algirdas Radzevičius ir jo žmona Milisandra dėl smurtinio išpuolė kreipėsi į policijos pareigūnus.<br>R. Jurgaitis
Algirdas Radzevičius ir jo žmona Milisandra dėl smurtinio išpuolė kreipėsi į policijos pareigūnus.<br>R. Jurgaitis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2013, 7:50 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:26 PM

Portalo lrytas.lt žiniomis, incidentas įvyko praėjusių metų gruodžio 23 d. Vilniaus „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje. Ginčas kilo dėl atsilaisvinusios vietos automobiliui. Tiek M. Kvaraciejūtė-Radzevičienė, tiek J. Karosas ketino savo automobilius pastatyti į tą pačią automobilių stovėjimo aikštelės vietą ir jos nepasidalino. 

Iš pradžių jie tik apsižodžiavo, o po kelių minučių J. Karosas pratrūko - išlipo iš automobilio ir trenkė bei spyrė moteriai.

Išpuolį matę prekybos centro lankytojai į įvykį nereagavo. 

Dėl smurtinio išpuolio M. Kvaraciejūtė-Radzevičienė kreipėsi į policijos pareigūnus. Šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas.

A. Radzevičius ir jo žmona situacijos kol kas nekomentuoja, tik patvirtino, kad incidentas įvyko. Pats J. Karosas į skambučius kol kas neatsiliepia. 

J. Karosas mokėsi Vilniaus Salomėjos Nėries gimnazijoje, tačiau jos nebaigė, nes išvyko mokslus tęsti į Jungtines Amerikos Valstijas. Kurį laiką ten gyvenęs vaikinas grįžo į Lietuvą, o šiuo metu dirba vienoje iš savo tėvo įmonių. 

Portalo lrytas.lt šaltinių teigimu, pastaruoju metu tai ne pirmas incidentas, kuriame žinomo verslininko sūnus J. Karosas demonstruoja agresyvų elgesį. Dėl to jis turi rimtų problemų su teisėsauga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.