Ž. Grigaičio žmonos Elle amžių atskleidė sesers istorija (papildyta)

„Jūs niekada neišgirsite mano amžiaus, – televizijos ekrane šypsosi Elle Martin-Grigaitis, kamantinėjama, kiek jai metų. – Ir Žilvinas jums to nepasakys.” Pernai balandį už verslininko Ž. Grigaičio (42 m.) ištekėjusi Australijos lietuvė, matyt, savo metus slepia todėl, kad yra beveik dešimtmečiu vyresnė už vyrą.

Ž. Grigaičio žmonai E. Martin neilgai pavyko nuslėpti savo amžių.<br>T. Bauras
Ž. Grigaičio žmonai E. Martin neilgai pavyko nuslėpti savo amžių.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Toma Aleksėjūnaitė ("Gyvenimo būdas")

Jan 13, 2013, 11:10 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:56 PM

Ylos maiše nepaslėpsi. Taip galėtume pasakyti Elle, kurios visas vardas – Annabel ir kuri turi Melburne gyvenančią dvynę seserį Amandą.

Už Australijoje itin gerbiamo sero Edwardo Dunlopo sūnaus Alexanderio ištekėjusios ir du vaikus su juo susilaukusios Amandos amžių išdavė vienas Australijos leidinių.

Interneto portalo www.adelaidenow.com 2008 metų birželio 5 dienos publikacijoje apie Dunlopų šeimos finansines problemas juodu ant balto parašytas Amandos amžius – 46 metai.

Suskaičiuoti, kiek dabar metų Amandai ir jos dvynei seseriai Elle – įveikiama užduotis net pirmokui – dvynėms sukako arba šiemet turėtų sukakti 51-eri.

Buvęs modelis, o dabar sėkmės lydima verslininkė E. Martin atvirai visiems pasakoja pažinties ir įsiplieskusios meilės su Žilvinu detales, tačiau nė už ką nesutikdavo atskleisti savo metų.

Taip, ji turi 23 metų sūnų Boydą. Taip, Antrojo pasaulinio karo audrų iš Lietuvos į Australiją nublokšti ir ten susituokę jos tėvai Kazimieras ir Apalonija Mildažiai susilaukė trijų dukterų: pirmagimės Juditos, o po kelerių metų – dvynių Elle ir Amandos.

Kada tai buvo? Pabrėžtinai slepiamas už vakarėlių liūto Ž. Grigaičio ištekėjusios Australijos lietuvės amžius ne vienam kėlė smalsumą.

Simpatiška, turtinga 50-metė Elle, šalia kurios – mylintis vyras? Net jei jis ir jaunesnis devyneriais metais – anokia čia bėda.

Jaunesnis mylimasis šiais laikais – madinga.

Juk gerokai jaunesniais širdies draugais puikuojasi ne viena pasaulio garsenybė.

54-erių popdainininkė Madonna viešai demonstruoja jausmus 30 metų jaunesniam Brahimui Zaibatui.

43-ejų dainininkė Jennifer Lopez jau daugiau nei metus draugauja su 18 metų jaunesniu Casparu Smartu.

35-erių kolumbietė dainininkė Shakira netrukus turėtų pagimdyti pirmagimį dešimčia metų jaunesniam mylimajam ispanų futbolininkui Gerardui Pique.

42-ejų dainininkė Mariah Carey augina dvynius su 12 metų jaunesniu sutuoktiniu Nicku Cannonu.

Kalbama, kad 66-erių aktorė Susan Sarandon susižadėjo su 30 metų jaunesniu Jonathanu Bricklinu.

52-ejų aktorė Julianne Moore jau daug metų laimingai gyvena su 9 metais jaunesniu sutuoktiniu Bartu Freundlichu.

79-erių britų aktorė Joan Collins jau daugiau nei 10 metų aukso žiedus sumainiusi su 32 metais jaunesniu Percy Gibsonu.

Savo amžiaus neslepia ir už jaunesnių vyrų ištekėjusios lietuvės – už devyneriais metais jaunesnio šokėjo Adomo ištekėjusi choreografė, pedagogė ir aktorė Ieva Norkūnė (33 m.), už 11 metų jaunesnio kolegos Aurimo ištekėjusi aktorė Inga Norkutė-Žvinienė (40 m.).

Taip pat skiriasi saldžiosios porelės – 25-erių šokėjo Deivido Meškausko ir jo mylimosios 32 metų aktorės Inetos Stasiulytės amžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.