Vestuvėms besiruošianti Radžio išrinktoji Ilona: „Mes išgyvename bandomąjį laikotarpį“

„Labai neturiu laiko. Man visi skambinėja. Skubu, esu užsiėmusi, ruošiuosi vestuvėms“, – tokį atsakymą išgirdau kitame telefono ragelio gale bandydama kažkelintą kartą iš eilės prisiskambinti bene labiausiai pastarosiomis dienomis aptarinėjamai nuotakai Ilonai, kuri netrukus ketina ištekėti už charizmatiškojo Radžio.

„Radžiui tikrai nereikia vyro – jis normalus. Mes dabar išgyvename bandomąjį santykių laikotarpį“, - portalui lrytas.lt sakė Ilona.<br>LNK
„Radžiui tikrai nereikia vyro – jis normalus. Mes dabar išgyvename bandomąjį santykių laikotarpį“, - portalui lrytas.lt sakė Ilona.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jan 16, 2013, 6:33 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:04 PM

O, pagalvojau, vestuvės - dalykas rimtas. O dar kai tau peršasi pats Radžis... Juk ne kiekvienai taip gyvenime pasiseka.

Po kelių nesėkmingų bandymų susisiekti, psichologijos studijas baigusi 26-erių mergina vis dėlto išskyrė kelias minutes ir sutiko pasidalinti emocijomis, kurios neatslūgsta dar nuo šeštadienio, kai LNK laidoje „Radžis ieško žmonos“ šis nusprendė, kad jam į žmonas geriausiai tiks ne kas kitas, o būtent ši mergina. Įveikusi kryžiaus žygius, perėjusi ugnį ir vandenį ji tapo projekto nugalėtoja.

„Esu labai laiminga ir patenkinta“, – džiaugsmo neslėpė Ilona. Ji pasakojo į Radžį atkreipusi dėmesį dar prieš eidama į televiziją: su malonumu klausėsi jo dainų, vertino jį ir kaip atlikėją, ir kaip žmogų. O kai nusprendė dalyvauti realybės šou – susidomėjo juo ir kaip vyru. „Jis man pradėjo patikti. Laimėjau. Mūsų santykiai ir toliau auga“, – teigė ji.

Tie keli Taujėnų dvare praleisti mėnesiai labai sustiprino Ilonos asmenybę – ji spėjo geriau save pažinti, tapo drąsesnė, labiau pasitiki savimi. Akivaizdu, kad visa tai pastebėjo ir pagrindinis laidos herojus – Radžis. Įvertinęs visas projekto dalyves jis galiausiai nusprendė, kad savo ateitį nori kurti su gerų manierų nestokojančia Ilona.

Tačiau kuo gi Ilona taip susuko galvą bene garsiausiam Lietuvos čigonui? Kodėl savo didelę širdį jis nusprendė atverti būtent Ilonai? „Sužavėjau jį natūraliai: niekam nelipau per galvas, nieko nesiekiau per prievartą. Per visą projektą sugebėjau išlikti savimi“, – atviravo būsima nuotaka.

Pasak Ilonos, ir per patį projektą, ir finalinėje kovoje netrūko intrigų. Merginos visuomet varžėsi dėl kiekvieno Radžio žvilgsnio, o ką jau kalbėti apie prioritetą pasimatyti su juo intymesnėje aplinkoje.

Tačiau kandžios konkurenčių replikos, kartais net kibimas viena kitai į plaukus ir noras būti visa galva aukščiau kitų neužgožė merginų žmogiškumo. Išgirdusios Radžio sprendimą į žmonas imti Iloną, dauguma merginų pasveikino nugalėtoją ir neslėpė džiaugsmo – nesvarbu, ar jis buvo tikras, ar ne. „Vienintelė Vilma demonstratyviai buvo nepatenkinta. Nežinau, gal iš pavydo, gal dėl per didelio pasitikėjimo savimi, tačiau nejaučiau iš jos jokio nuoširdumo“, – apie antroje vietoje paliktą konkurentę kalbėjo Ilona. Tačiau skubėjo patikinti: tai, ką mano kiti, jos visiškai nejaudina. „Man svarbiausia tai, kas yra dabar“, – sakė mergina.  

„O tai kas yra dabar?“ – pasiteiravau būsimos Radžio žmonos. Kiek pamąsčiusi Ilona surezgė išmintingą sakinį: „Dabar yra dabartis. O kai būna dabartis, tai gyvenu dabar.“ Paprašyta kalbėti konkrečiau mergina nusijuokė – neva kiekviena pabaiga yra kažkieno pradžia ir viso šio proceso esminė permaina yra tiesiog ta, kad kelis mėnesius ji dalinosi Radžiu su būriu projekto dalyvių, o dabar jie galės būti tik dviese. „Dabar šalia jo aš būsiu vienintelė“, – teigė ji.

Ilona prisiminė, kad triumfo akimirką, kai jos svajonių jaunikis įteikė jai puokštę gėlių ir pasveikino laimėjus projektą, jai apsalo širdis. „Buvau tokia laiminga, kad nieko negirdėjau, ką Radžis man sakė. Tiesiog mačiau jį prieš save ir daugiau nieko neatsimenu“, – pasakojo ji.

Turbūt ne vienas finalinę laidą stebėjęs televizijos žiūrovas atkreipė dėmesį į svajingą Ilonos žvilgsnį, kuris, pasak jos pačios, visuomet žavėjo Radžį. Į klausimą, ar tikrai spėjo jį pamilti, mergina patikino – šis jausmas ją tikrai aplankė. „Jeigu nebūčiau jo įsimylėjusi, nebūčiau sutikusi dalyvauti projekte“, – kalbėjo Ilona. Nors apie vestuves ji kalba nenoriai, tačiau patikino, kad šios tikrai įvyks.

Interneto platybėse gausu komentarų, kuriuose - neaišku, ar iš pavydo, ar iš neturėjimo ką veikti - žodžio kišenėje neieškantys internautai plaka Radžį liežuviais sakydami, kad šiam reiktų ieškoti ne žmonos, o vyro. Į tokias kalbas būsima dainininko žmona tik numojo ranka: „Radžiui tikrai nereikia vyro – jis normalus. Mes dabar išgyvename bandomąjį santykių laikotarpį.“

Pasiteiravus, ar pati tiki tuo, ką sako, mergina skubėjo padėti telefono ragelį ir akivaizdžiai išsisukinėjo nuo bet kokių klausimų atsakydama, kad neva yra labai užsiėmusi ir kiekviena minutė pokalbio jai yra be galo brangi ir labai daug kainuoja. „Jau ir taip turėtumėte džiaugtis, kad skyriau jums tiek daug laiko (pokalbis su Ilona truko apie 9 minutes. – Red.). Esu labai užsiėmusi ir intensyviai ruošiuosi įforminti sužadėtuves. Gal ir baikime šį pokalbį?“ – lyg bijodama per daug pasakyti kalbėjo ji.

Kaip vyksta šis pasiruošimas dviprasmiškai vertinamoms vestuvėms, Ilona taip ir neprasitarė. Ji užtikrino, kad apie viską dar papasakos vėliau – tuomet, kai tam pribręs laikas. Todėl, atleiskite, nei apie jaunamartės suknelę, nei apie puotos detales daugiau nepavyko sužinoti. Juo labiau - apie svečių sąrašą, pirmąją naktį ir povestuvinę kelionę. „Radžis visada buvo ir bus mano svajonių vaikinas, todėl su juo keliaučiau nors ir į pasaulio kraštą. Kur tiksliau, nesakysiu, nes ir jūs norėsite vykti iš paskos“, – intrigą bandė kurti Ilona, tačiau vėliau pati išsidavė, kad nieko jiedu su Radžiu dar nespėjo apgalvoti.

Tad įvyks tos vestuvės ar ne, Radžio gerbėjams belieka tik spėlioti. Tačiau viena aišku - jei tai buvo spektaklis, jis neliko nepastebėtas ir įtraukė didžiąja dalį Lietuvos gyventojų. Vieni jį stebėjo su sarkastiška šypsena veide, kiti - šventai tikėjo kiekvienu laidose išsakytu žodžiu. Beje, pats Radžis nuo komentarų susilaikė. Jo gyvenimo tempas taip pat gerokai intensyvesnis už bet kurio mirtingojo Žemės gyventojo. Su žurnalistais kalbėti jis neturėjo laiko. Tačiau visa tai suprantama. Juk prieš vestuves tiek daug tų rūpesčių...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.