Atlikėjos sužalojimu kaltinamas J. Karosas: „Milisandra mušė ir mane, ir mano draugę“

Praėjus daugiau nei mėnesiui po incidento Vilniaus „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje, kai atlikėja Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė kreipėsi į policiją dėl išpuolio, kurį neva pirmas sukėlė verslininko Tado Karoso 23 metų sūnus Jonas, šis nutarė prabilti. Pasak J. Karoso, viskas buvo atvirkščiai nei pasakojo atlikėja

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 7, 2013, 8:09 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:32 AM

Grupės „Patruliai“ nario Algirdo Radzevičiaus žmona Milisandra kaltina J. Karosą ją sužalojus gruodžio 23 dieną prie prekybos centro. Ginčas kilo dėl automobilio stovėjimo vietos.

Dvi vieno įvykio versijos

Tiek M. Kvaraciejūtė-Radzevičienė, tiek J. Karosas taikėsi savo automobilius pastatyti į tą pačią aikštelės vietą. Nė vienas nenorėjo nusileisti. Iš pradžių jie tik apsižodžiavo. Po kelių minučių prasidėjo smurtas. Kaip policijos pareigūnams teigė atlikėja, J. Karosas ją puolė.

Moteris pirmoji kreipėsi į pareigūnus dėl šio konflikto - tai portalui lrytas.lt patvirtino Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Valdymo organizavimo skyriaus Viešųjų ryšių poskyrio darbuotojai.

Kokie kaltinimai tiksliai suformuluoti dokumentuose – ikiteisminio tyrimo medžiaga, todėl policijos pareigūnai juos skelbti atsisakė. Tačiau patikino, kad ikiteisminis tyrimas, dėl įvardinto incidento „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje, yra tęsiamas, aktyviai atliekami procesiniai veiksmai, tad tyrimo pabaigą įžvelgti sunku.

Radzevičių šeima situacijos nekomentuoja, tik patvirtino, kad toks incidentas įvyko. Kaip portalui lrytas.lt sakė Milisandros vyras Algirdas, vyksta ikiteisminis tyrimas, o jo vieši pasisakymai žiniasklaidoje tik pakenktų tyrimo eigai. Portalo šaltinių teigimu (M. ir A. Radzevičių artimų draugų – redakcijai vardai ir pavardės yra žinomi), Milisandra kaltina J. Karosą 2012 metų Kūčių išvakarėse automobilių stovėjimo aikštelėje ją sumušus.

Saugos bendrovės „Eurocash1“, kuri saugo Vilniaus „Akropolį“, direktoriaus Vytauto Labecko teigimu, apsaugos darbuotojai įvykio nepastebėjo, o vaizdo kameros, kurios filmuoja šio prekybos centro teritoriją, incidento taip pat neužfiksavo – konfliktas įvyko toje vietoje, kurios vaizdo kameros nepasiekia. Tai tik dar labiau apsunkina tyrimą.

J. Karosas, kalbėdamas apie incidentą su atlikėja Milisandra, teigė, kad šios moters nemušė, netalžė ir nespardė. JAV studijuojantis, bet šiuo metu Lietuvoje gyvenantis vaikinas tikino niekada gyvenime nepakėlęs rankos prieš moterį.

„Automobiliu su drauge atvykome į „Akropolio“ stovėjimo aikštelę ir laukėme, kada atsilaisvins vieta. Išlipau iš mašinos ir atsistojau į atsilaisvinusią vietą.

Staiga privažiavusi moteris, įžūliai lįsdama ir važiuodama tiesiai man ant kojų, atsitrenkė į šalia stovintį automobilį. Iššokusi iš mašinos, rusiškai keikdamasi apkaltino mane dėl avarijos. Tada mojuodama rankomis ir stengdamasi suduoti man į veidą, puolė.

Mėgindamas išvengti  smūgių ištiesiau rankas į priekį ir atbulas traukiausi link važiuojamosios dalies, tačiau ji vis tiek pataikė man į veidą, nagais apdraskė kaktą bei kairės akies voką“, - savo versiją pasakojo J. Karosas.

Pateikė įrodymus policijai

Vaikinas tikino, esą Milisandra, pamačiusi, kad jam toks puolimas kelia juoką, dar labiau įniršo. Mosuodama kumščiais puolė jo draugę. Smogusi į galvą mažiausiai keturis kartus.

„Tuomet į konfliktą įsikišo praeiviai, sudrausmino Milisandrą, ji kažkiek aprimo. Smūgiai baigėsi, bet prasidėjo spjaudymai bei grasinimai susidoroti. Buvo šventės, todėl nenorėdami tęsti konflikto su, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodė, psichikos sutrikimų turinčia moterimi mes su drauge sėdome į mašiną ir išvažiavome“, - kalbėjo J. Karosas. Vaikinas pridūrė, kad policijai yra pateiktos nuotraukos, kuriose užfiksuotos jo ir draugės sumušimo žymės.

Dėl M. Radzevičienės veiksmų į policiją kreipėsi ir J. Karosas.

Paklaustas, kodėl būtent dainininkė pirmoji kreipėsi į pareigūnus dėl sumušimo, vaikinas nedrįso spėlioti: „Prisižiūrėjo visokių istorijų ir dabar taip nori išgarsėti. Kitokių motyvų nematau. Neįsivaizduoju, dėl kokių kitų priežasčių žmogus galėtų taip daryti“.

Ji nemaloniai nustebino žinia, jog vaizdo kameros nefiksavo konflikto.  J. Karosas dar nežino, ar reikalaus kompensacijos  iš Radzevičių šeimos, jei tyrimo metu paaiškės, kad būtent jis yra nukentėjęs.

Dėl menkniekių nesimuša

Kaip jau rašė lrytas.lt, pastaruoju metu tai - ne pirmas atvejis, kai žinomo verslininko sūnus kaltinamas agresyviu elgesiu.  J. Karosas jaunam vyrui, su kuriuo kartu šventė Naujuosius metus, sviedė bokalą į veidą.

„Taip, per Naujuosius metus buvo konfliktas, vyksta tyrimas, viskas paaiškės.

Klausiate, ar esu agresyvus? Net nežinau, draugai mane pažįsta, žino, kad dėl menkniekių, tokių kaip automobilio statymo vieta, žmogaus nemuščiau. Gyvenime taip nepasielgčiau. Tai Milisandra sumušė mane ir mano draugę“, - tikino J. Karosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.