N. Bunkę į slaptą jos gimtadienio vakarėlį atvežė policijos automobilis

Savo trisdešimtmetį dainininkė Natalija Bunkė pažymėjo itin spalvingai. Penktadienį jos vyras, verslininkas Danielius Bunkus moteriai padarė staigmeną, apie kurią Nataliją nė nenutuokė.

D. Bunkus organizuodamas staigmeną surengė tikrą detektyvą - Natalija buvo apkaltinta narkotikų laikymu. Į vakarėlį ją atvežė policija.<br>J. Stacevičius
D. Bunkus organizuodamas staigmeną surengė tikrą detektyvą - Natalija buvo apkaltinta narkotikų laikymu. Į vakarėlį ją atvežė policija.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Feb 10, 2013, 10:24 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 6:16 AM

Tiesa, ši staigmena  ne juokais išgąsdino Nataliją. Mat penktadienio vakarą pora ramiai vakarieniavo restorane, kai prie Natalijos ir Danieliaus priėjo policijos pareigūnas ir apkaltino juos narkotikų laikymu. Pareigūnas porą suėmė, įsodino į policijos automobilį ir išsivežė. Nuvežė juos ne kur kitur, o į Vilniaus Rotušės aikštę. Ten Natalijos laukė šėlti nusiteikę jos draugai.

Pamačiusi Rotušės aikštėje išsirikiavusius savo draugus dainininkė gerokai nustebo. Natalijos akys dar labiau išsiplėtė kai pamatė dangų nušvietusius fejerverkus. Tai – jos vyro dovana.

Bunkai bei jų draugai prie Rotušės gėrėjosi fejerverkais bei pakėlė šampano taures. Vėliau šventė persikėlė į vieną Vilniaus naktinį klubą.

Dainininkės pasveikinti atvyko būrys jos draugų ir artimųjų. Tarp jų buvo Jogaila Morkūnas, Ineta Puzaraitė, Inga ir Arūnas Valinskai, Katažina Nemycko su Deividu Zvonkumi ir daugelis kitų.

N. Bunkei 30 metų sukako vasario 5-ąją. Tą dieną su vyru ji paminėjo viename sostinės restorane.

Kitą trečiadienį Natalija su vyru gimtadienį pažymės dar kartą – pora išskrenda į Filipinus, kur praleis dvi savaites. Ši kelionė – taip pat D. Bunkaus dovana mylimajai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.