V. Katunskytė pagaliau turi širdies draugą

Specialioje šv. Valentino ir Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai skirtoje LNK laidoje „KK 2 penktadienis“ dalyvavusi Vitalija Katunskytė išdavė, kad ji pagaliau surado meilę. Patikimo, tvirto ir puikų humoro jausmą turinčio vyro populiariausių šlagerių atlikėja ieškojo net 18 metų. Įvairiausių pretendentų į jos širdį buvo ne vienas ir ne du. Tačiau Vitalija tik išgirdusi liaupses „esate populiari, tikra žvaigždė“ bėgdavo šalin. Po dvejų skaudžių skyrybų V. Katunskytė buvo itin atsargi...

Vitalija Katunskytė išdavė, kad ji pagaliau surado meilę.<br>G. Šiuparys
Vitalija Katunskytė išdavė, kad ji pagaliau surado meilę.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2013, 10:42 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 9:41 PM

Tačiau Vitalija prisipažino: ji rado didžiąją gyvenimo meilę! Tai jos senas pažįstamas. „Bandėme draugauti prieš kokius 30 metų. Jis mane šokdino šokiuose. Tačiau po kurio laiko keliai išsiskyrė. Neseniai vėl susitikome. Ir nusprendėme, kad norime ir svarbiausia galime būti kartu“, - LNK studijoje atviravo Vitalija. Kadangi vyras – puikiai pažįstamas, į pasimatymus jiedu ilgai nevaikščiojo ir kavinėse šampano negėrė. Susitikinėjo namuose, o prieš tris mėnesius ir apsigyveno kartu.

„Nuostabu matyti vėl įsimylėjusią mamą“, - atviravo ir V. Katunskytės dukra Monika. Praėjusią vasarą antrą kartą ištekėjusi moteris pirmą kartą papasakos ir apie savo ateities planus. Pasirodo, Monika planuoja kraustytis į Latviją, kur verslą turi antrasis Monikos vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.