Šou „Šlovė ir turtai“ dalyvė Daiva: „Aš - mergaitė iš kaimo, nedaug mačiusi, todėl man buvo linksma“

Realybės šou „Šlovė ir turtai“ skaičiuojant paskutines dienas, jo dalyvė Daiva Pudžemytė rezga planus, kaip toliau nedingti iš ekranų ir mėgautis tuo, ką suteikė nuolatinis šmėžavimas televizijos ekranuose.

Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Feb 24, 2013, 5:59 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 4:36 AM

Mergina neliūdi, kad šou „Šlovė ir turtai“ uždaromas. Ateities planus ji sieja su merginų grupe „Dileira“, į kurią neseniai buvo pakviesta. Be to, Daiva vis dar dirba viename naktiniame klube. Čia ji šoka erotinius šokius.

„Per daug nenusimenu, bet jei šou būtų tęsęsis, būčiau kovojusi dėl pagrindinio prizo“, – patikina ji.

Neseniai Daiva šiame šou pasižymėjo neva permiegojusi su dainininku Ruslanu Kirilkinu. Daiva didžiavosi, kad jai pavyko suvilioti netradicinės orientacijos neslepiantį dainininką.

„Džiaugiuosi gyvenimu, imu iš jo viską, ką tik gaunu. Džiaugiuosi, kad šiame projekte turėjau galimybę pabendrauti su žvaigždėmis. Ypač džiaugiuosi pažintimi su Ruslanu Kirilkinu. Tai buvo šauniausias dalykas, nutikęs man per realybės šou „Šlovė ir turtai“. Nesu žvaigždžių barakuda, bet seniai svajojau su juo susipažinti. Tikra tiesa, kad jį suviliojau, ir tai man didelis pliusas“, – ir dabar apie bučinius su Ruslanu kalba ji.

Patiko jai ir trumpai „Šlovės ir turtų“ name pabuvęs, iš realybės šou „Kelias į žvaigždes“ pažįstamas Rūlė. „Smagiai su juo plepėdavom“, – atsidūsta Daiva.

Merginai ypač patiko „Šlovės ir turtų“ dalyviai bei kūrybinė grupė, vedėjai. Geriausiai ji sutardavo su Nijole ir Marina. Tačiau užvis labiau jai patiko bendrauti su vaikinais.

„Man geriau sekasi bendrauti su vaikinais. Merginos nuolat pykstasi, o vaikinai – tikri džentelmenai, inteligentai“, – sako Daiva.

Mergina nemato šio realybės šou minusų.

„Aš - mergaitė iš kaimo, nedaug mačiusi, todėl man buvo linksma. Tas namas – man skirtas. Man ten buvo jauku, gražu, tvarkinga, visada buvau soti. Mėgstu vaisius, gaudavau jų tiek, kiek man reikėdavo, ir man nieko netrūko“, – patikina iš Šilalės rajono kilusi Daiva.

Ar verta buvo uždaryti šou? Daiva svarsto – jei jis būtų rodomas 22 val., niekam nebūtų užkliuvęs.

„Vaikams šis šou tikrai galėjo daryti neigiamą įtaką. Dalyviai keikdavosi, buvo daug erotikos: vaikinas buvo persirengęs moterimi, mano ir Ruslano aistringi bučiniai. Visiems viskas buvo vienodai. Bet nemačiau šiame šou nieko blogo. LNK žino, ką daro, nieko smerktino nematau“, – sako Daiva.

Mergina net nedvejoja – jei sulauktų pasiūlymo dalyvauti dar viename realybės šou – būtinai sutiktų. O kol kas ji svajoja apie sceną. Kartu su grupe „Dileira“ ji nori koncertuoti, filmuotis klipuose, dalyvauti fotosesijose.

„Dabar Lietuvoje atlikėjai – vienas už kitą gražesni. Mes būsime paprastos, nepritapsime prie elito. Bet tikiu, kad žmonėms patiks mūsų paprastumas. Scenoje duosim garo kaip reikiant“, – žada naujai iškepta dainininkė.

Daiva prisipažįsta - nei dainuoti, nei šokti ji niekur nesimokė. Gyveno kaime, tad neturėjo galimybės. Atvykusi į Vilnių visai atsitiktinai gavo pasiūlymą šokti naktiniame bare, o išgarsėjusi realybės šou „Radžis ieško žmonos“ gavo pasiūlymą prisijungti prie „Dileira“.

„Turiu balsą. Aišku, jį reikia tobulinti. Bet pasistengus galima įrašyti dainą. Kiti nuo mažens mokosi ir jiems sunkiau sekasi, o aš iškart įrašinėju ir nesiskundžiu“, – kalba Daiva.

Iš Šilalės rajono kilusi mergina išgarsėjo LNK realybės šou „Radžis ieško žmonos“. Iš jo ji pasitraukė per patį įkarštį. Finale jai buvo pasiūlyta rinktis – Radžį ar galimybę dalyvauti realybės šou „Šlovė ir turtai“. Meilę garsiausiam Lietuvos čigonui prisiekinėjusi Daiva pasirinko menamą šlovę ir turtus.

Iki šio lemiamo sprendimo Daiva spėjo pasižymėti ir realybės šou „Radžis ieško žmonos“. Apsinuoginusi ji šoko parašiutu, vilkėdama tik maudymosi kostiumėlį maudėsi sniege, išsitatuiravo raidę „R“ ir tikino, kad dėl Radžio padarys viską.

„Realybės šou pakeitė ne tik mano gyvenimą, bet ir mane pačią. Dabar viską matau pro rožinius akinius. Įgijau daugiau pasitikėjimo savimi, man labiau sekasi. Turiu galimybę bendrauti su žvaigždėmis. Negaliu sakyti, kad dėl to užriečiau nosį, bet pamalonina jausmas, kad esu tarp jų ir pati taip pat esu žvaigždutė“, – apie pasikeitusį gyvenimą kalba Daiva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.